CELEBRITIESTVΤέλος η Μενεγάκη από το Mega: Οι προτάσεις που η «Ωραία Ελένη»...

Τέλος η Μενεγάκη από το Mega: Οι προτάσεις που η «Ωραία Ελένη» απέρριψε

Ο λόγος που έφερε το διαζύγιο – Φέτος το καλοκαίρι λήγει το συμβόλαιο της παρουσιάστριας.

Δεν θα συνεχίσει τελικά στο Mega η Ελένεη Μενεγάκη η οποία θα ολοκληρώσει την εκπομπή της στο τέλος της φετινής σεζόν, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες που κάνουν τον γύρο του διαδικτύου οι δύο πλευρές δεν κατέληξαν σε συμφωνία για την ανανέωση του συμβολαίου της παρουσιάστριας.

Διαβάστε επίσης: Ελένη Μενεγάκη: Είπε «καλημέρα» στο Instagram εντελώς άβαφη (φώτο)

Μάλιστα η Ελένη Μενεγάκη έχει ήδη αρχίσει να ενημερώνει τους συνεργάτες της πως με τη λήξη της φετινής τηλεοπτικής περιόδου που αυτή θα είναι στις 5 Ιουλίου, ρίχνει οριστικούς τίτλους τέλους η εκπομπή «Ελένη».

Πηγές του Reader επιβεβαιώνουν το διαζύγιο το οποίο όπως όλα δείχνουν είναι βελούδινο.

Αυτοί είναι οι λόγοι που δεν τα βρήκαν Ελένη Μενεγάκη – Mega 

Τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν πως η πρόταση που έγινε στην παρουσιάστρια ήταν για μονοετές συμβόλαιο το οποίο υπό προϋποθέσεις θα μπορούσε να είναι 1+1 με διπλή επιλογή και από τις δύο πλευρές και είχε τρεις εναλλακτικές.

Η πρώτη ήταν η μετακόμιση της παρουσιάστριας στην πρωινή ζώνη, η δεύτερη η παραμονή της στη μεσημβρινή με κάποιες αλλαγές στο περιεχόμενο στην εκπομπή της και η τρίτη να αναλάβει εκπομπή στη βραδινή ζώνη του σταθμού.

Ωστόσο, το χάσμα στο οικονομικό κομμάτι μεταξύ των δύο συμβαλλόμενων μερών φαίνεται πως ήταν αγεφύρωτο με αποτέλεσμα η Ελένη Μενεγάκη να απορρίψει τις προτάσεις που της έγιναν.

Αυτό που αναμένουμε είναι να γίνει πρόταση στην παρουσιάστρια από άλλο τηλεοπτικό σταθμό.

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS