CELEBRITIESTVThe Bachelor: Aποχώρησε η Κύπρια Έλενα -  Η πρώτη ανάρτηση και το...

The Bachelor: Aποχώρησε η Κύπρια Έλενα –  Η πρώτη ανάρτηση και το δημόσιο μήνυμα 

Πλέον και το «The Bachelor» έχει μπει στην τελική του ευθεία και ο Αλέξης Παππά συνεχίζει να αναζητά τη γυναίκα της ζωής του.

Στο σπίτι του γνωστού ριάλιτι βρίσκονται 6 μόνο κοπέλες, αφού στο χθεσινοβραδινό επεισόδιο είχαμε μάλιστα μια απρόσμενη αποχώρηση, με την Έλενα από την Κύπρο να αποχαιρετάει οριστικά τη βίλα.

Η Έλενα Παπαμεθοδίου λοιπόν ήταν η κοπέλα στην οποία ανακοίνωσε ο Αλέξης Παππά σε ατομικό ραντεβού που βγήκαν ότι «Δεν μπορώ να εξακριβώσω 100% ποια είναι η αποκωδικοποίηση αυτών που σκέφτεσαι και αυτό για εμένα είναι ζωτικής σημασίας. Όταν ερχόμαστε κοντά αισθάνομαι μια απόσπαση. Αισθάνομαι ότι έχω έρθει κοντά σε ένα φιλικό επίπεδο. Θέλω να σου πω ότι έχω πάρει μια απόφαση και η απόφασή μου έχει να κάνει με τη δική σου αποχώρηση», της είπε και την αποχαιρέτησε.

Mετά την αποχώρησή της από το «The Bachelor», η 28χρονη από την Κύπρο έγραψε στο Instagram:

«The Bachelor 2 ήταν εάν μαγικό ταξίδι!!! Μια μοναδική εμπειρία που δεν θα ξεχάσω ποτέ στη ζωή μου. Γνώρισα υπέροχους ανθρώπους και τους ευχαριστώ για όλα! Εάν ταξίδι αγάπης με συναισθήματα… χαράς, χαμόγελο, άγχος, ένταση, κλάμα και γέλιο. Όπως έχω πει: Ο πρίγκιπας μου σίγουρα θα τον βρω εκεί έξω!!! Ευχαριστώ όλο το κόσμο που με στήριζε χωρίς να με γνωρίζει! Έχω λάβει άπειρα μηνύματα και σας ευχαριστώ για όλα όσα μου γράψατε. Θα προσπαθήσω να απαντήσω σε όλους άμεσα. ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΙ ΟΛΟΥΣ ΥΓΕΙΑ ΟΤΙ ΠΙΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ, ΑΓΑΠΗ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΧΑΜΟΓΕΛΑ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΣΑΣ. ΓΙΑΤΙ Η ΖΩΗ ΕΙΝΑΙ ΩΡΑΙΑ. ΣΑΣ ΑΓΑΠΩ ΟΛΟΥΣ!!!».

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS