ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

BEAUTY NEWS

CELEBRITIESTVXαμός στο GNTM: Έξαλλη η Σοφία Χατζηπαντελή, έδιωξε Γιώτα Κουφαλίδου και Μύριαμ...

Xαμός στο GNTM: Έξαλλη η Σοφία Χατζηπαντελή, έδιωξε Γιώτα Κουφαλίδου και Μύριαμ Γεροκώστα

Ο πέμπτος κύκλος του GNTM επέστρεψε και χθες (20/9) προβλήθηκε το δεύτερο επεισόδιο, στο οποίο παρακολουθήσαμε ένα απίστευτο περιστατικό αφού έγινε χαμός με δύο επώνυμες κυρίες του νησιού μας.

Συγκεκριμένα οι κριτές προβληματίστηκαν με ένα κορίτσι από την Κύπρο, την Ζωή η οποία εμφανίστηκε στις audition με τις μάνατζέρ της και δίχασε κάπως την κριτική επιτροπή.

Το νεαρό μοντέλο προσπάθησε να τους εξηγήσει ότι συνεργάζεται με τρία πρακτορεία μοντέλων, κάτι το οποίο έκανε τους κριτές να απορήσουν γιατί δεν έχει καταφέρει το κάτι παραπάνω στην καριέρα της.

Έτσι, η Σοφία Χατζηπαντελή σηκώθηκε και έφερε μέσα στο πλατό την Γιώτα Κουφαλίδου και την Μύριαμ Γεροκώστα ώστε να το συζητήσουν.

Στη πορεία ωστόσο, κάτι δεν πήγε καλά με αποτέλεσμα η Σοφία Χατζηπαντελή να βγαίνει εκτός εαυτού αφού εκνευρίστηκε όταν η Ζωή στην προσπάθειά της να απαντήσει  στους κριτές, οι δυο κυρίες παρενέβαιναν στις απαντήσεις που έδινε.

Αυτό έκανε έξαλλη την Σοφία η οποία ουρλιάζοντας τις έδιωξε από το πλατό «Εσείς οι δύο πίσω στο δωμάτιο. Σας παρακαλώ! Στο καλό. Αν δεν φύγετε τώρα, θα σας πάρω μόνη μου» είπε.

Αυτό που συνέβη στο δεύτερο επεισόδιο του GNTM 5 δεν έχει ξαναγίνει και μείναμε με το στόμα ανοιχτό.

Δείτε το απόσπασμα αλλά και την αντίδραση μετά της Γιώτας Κουφαλίδου και Μύριαμ Γεροκώστα:

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS