CELEBRITIESTVΚωνσταντίνος Βασάλος - Βάλια Χατζηθεοδώρου: Ζευγάρι στη δουλειά, ζευγάρι και στη ζωή

Κωνσταντίνος Βασάλος – Βάλια Χατζηθεοδώρου: Ζευγάρι στη δουλειά, ζευγάρι και στη ζωή

Σύμφωνα με πληροφορίες του περιοδικού Down Town, ο Κωνσταντίνος Βασάλος «βγαίνει» το τελευταίο διάστημα με την Βάλια Χατζηθεοδώρου, την πρώην σύντροφο του Πέτρου Πυλαρινού των «Alcatrash» και δεν είναι «απλά φίλοι», όπως δηλώνουν.

Διαβάστε επίσης Βάλια Χατζηθεοδώρου: Ο χωρισμός με τον Πέτρο Πυλαρινό και η σχέση με τον Κωνσταντίνο Βασάλο

Έτσι, μετά την επιστροφή του Κωνσταντίνου στην εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι» της Σίσσυς Χρηστίδου, είναι μαζί και στη δουλειά, αλλά και στο σπίτι.

Διαβάστε επίσης Βάλια Χατζηθεοδώρου: «Με τον Πέτρο Πυλαρινό είμαστε μια χαρά!» (βίντεο)

Οι φήμες που τους θέλουν ζευγάρι κυκλοφορούν εδώ και λίγο καιρό ωστόσο οι ίδιοι δεν έχουν επιβεβαιώσει κάτι μέχρι στιγμής.

Πέτρος Πυλαρινός: Οι φωτογραφίες με την Βάλια Χατζηθεοδώρου και το τρυφερό  φιλί | fthis.gr

Η Βάλια Χατζηθεοδώρου και ο Πέτρος Πυλαρινός υπενθυμίζουμε ότι χώρισαν οριστικά πριν από περίπου ένα μήνα και η νεαρή καλλονή ότι είχε ρωτηθεί για τον χωρισμό της αλλά και τον Κωνσταντίνο Βασάλο είχε δηλώσει τα εξής:

«Αυτό ότι είμαι σε σχέση με τον Βασάλο ποιος το σκέφτηκε; Δεν το έχω διαβάσει, αλλά πραγματικά αυτός που το έχει πει πρέπει να έχει μεγάλη φαντασία. Με τον Κωνσταντίνο είμαστε μόνο φίλοι. Δεν ξέρω πως το συνέδεσαν. Αν με ένα άνθρωπο κάνεις παρέα, πρέπει απαραίτητα να έχεις μια σχέση;»

Όσον αφορά τον Πέτρο Πυλαρινό και το ενδεχόμενο ενός νέου έρωτα, η Βάλια Χατζηθεοδώρου ανέφερε χαρακτηριστικά: «Πολύ συνειδητά δεν θέλω ακόμη να πω κάτι. Τα ξέρετε, τα έχετε γράψει. Όλα καλά. Είμαι μια χαρά».

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS