ΕστιατόριαΑμμόχωστοςSushi Yama: Αν έχεις αδυναμία στο σούσι, εδώ θα ζήσεις ένα αξέχαστο...

Sushi Yama: Αν έχεις αδυναμία στο σούσι, εδώ θα ζήσεις ένα αξέχαστο γευστικό ταξίδι

Αν έχετε αδυναμία στο σούσι, η απόλυτη ιαπωνική εμπειρία σάς περιμένει στο ανανεωμένο ασιατικό εστιατόριο στη Μαρίνα Αγίας Νάπας, που άνοιξε ξανά τις πύλες του έτοιμο να σας προσφέρει μία ανεπανάληπτη γαστρονομική εμπειρία.

Ακριβώς στην καρδιά της εμπορικής ζώνης της Μαρίνας Αγίας Νάπας, το Sushi Yama διαθέτει ένα καλαίσθητο και φιλικό περιβάλλον, με εκπληκτική θέα στη γύρω μαρίνα, αλλά και έναν μοντέρνο μινιμαλιστικό εσωτερικό χώρο, που με ζεστές ξύλινες πινελιές και ένα φιλόξενο μπαρ γεμάτο με ποτά εκλεκτής ιαπωνικής μπύρας, σάκε και ουίσκι θυμίζει ένα σύγχρονο «σούσισο» του Τόκιο.

Οι λάτρεις του σούσι απολαμβάνουν ένα αξέχαστο γευστικό ταξίδι, με ένα συνεχώς μεταβαλλόμενο, εποχιακό και έντεχνα παρουσιαζόμενο μενού. Από τα κλασικά California rolls μέχρι το τραγανό Spider roll με καβούρι και το Dragon με γαρίδα, η λίστα είναι ανεξάντλητη. Οι επιλογές από Nigiri είναι εξίσου εντυπωσιακές και περιλαμβάνουν τόνο, σολομό, γαρίδα και χτένι, ενώ οι λάτρεις του Sashimi μπορούν να απολαύσουν μαγιάτικο, τόνο, χτένι, σολομό ή το Truffle Ikura (αυγοτάραχο σολομού μαριναρισμένο σε σάλτσα σόγιας τρούφας). Όλα αυτά μπορούν να συνοδευτούν από μία μεγάλη ποικιλία ορεκτικών και συνοδευτικών.

Και επειδή καμία ιαπωνική πανδαισία δεν ολοκληρώνεται χωρίς μια γουλιά από το εθνικό ποτό της Χώρας του Ανατέλλοντος Ηλίου, το Sushi Yama έχει τελειοποιήσει την εξωτική γευστική εμπειρία με το Yamas Porn Star Martini, φτιαγμένο με κορυφαίας ποιότητας σάκε και ένα εκρηκτικό μείγμα από γαλλική βανίλια, χυμό πορτοκαλιού, φρέσκο χυμό λάιμ, λικέρ Passoa, φρούτο του πάθους και προσέκο. Το Ishigaki Island συνδυάζει την ιαπωνική παράδοση με τη δική μας ζιβανία ενώ με τα signature cocktails του Sushi Yama μπορείτε να ανακαλύψετε τις τολμηρές και έντονες γεύσεις του ιαπωνικού ουίσκι (Sakura-Cherry Blossom), βότκας (7 Virtues Of The Samurai) και τζιν (Kabuki & Trip to Japan ).

Λειτουργεί Τετάρτη με Παρασκευή 16.00 – 00.00 και Σαββατοκύριακα 16:00 – 01:00.

Μαρίνα Αγίας Νάπας, επ. Αμμοχώστου, 23 300580.

92a0728
Dio06846
Sushi Yama
Sushi Yama4
Sushi Yama5

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS