GOOD LIFE3 tips για να αδυνατίζεις ενώ δουλεύεις στο γραφείο

3 tips για να αδυνατίζεις ενώ δουλεύεις στο γραφείο

Δεν έχεις χρόνο για γυμναστήρια και ούτε κέφι για δίαιτα; Σε καταλαβαίνουμε κάπως περισσότερο από εκατό τοις εκατό. Μπορεί να έχει καλοκαιριάσει και να θες να χάσεις αυτά τα 2 κιλάκια του χειμώνα ή απλά να φύγει το φούσκωμα από την κοιλιά αλλά το mood σου απέχει πολύ από αυτό της πολύ προσεγμένης διατροφής ή μιας δίαιτας.

Αν, λοιπόν, η παραπάνω παράγραφος είναι story of your life τότε δε χρειάζεται ούτε να αγχώνεσαι, ούτε και να παραδίδεις τα όπλα για το «σώμα» των ονείρων σου.

Σπιτικά σνακ και φαγητό Το πρώτο και πιο σημαντικό στοιχείο της διατροφής σου είναι αυτό. Αν καθημερινά παραγγέλνεις στο γραφείο φαγητό απ’ έξω, προσλαμβάνεις πολλές περισσότερες θερμίδες από αυτές που χρειάζεσαι χωρίς λόγο. Προτίμησε το μαγειρεμένο από τα χεράκια σου φαγητό και αμέσως θα δεις μεγάλη αλλαγή. Παράλληλα, εφοδιάσου με μπάρες δημητριακών και γιαούρτια που θα καταναλώσεις στο δεκατιανό ή απογευματινό σου. Φρόντισε να κουβαλάς πάντα τουλάχιστον 3 ταπεράκια: σνακ, σαλάτα, κυρίως γεύμα.

Νερό Τι εννοείς πώς δεν πίνεις νερό; Αν τοποθετήσεις ένα μεγάλο μπουκάλι με δροσερό νερό πάνω στο γραφείο σου και θα το βλέπεις συνέχεια και σιγά σιγά θα αρχίσεις να πίνεις πιο πολύ ασυναίσθητα. Επίσης, ένα δικός μας -εσωτερικό μυστικό- είναι το τσάι matcha διαλυμένο μέσα σε νερό. Διώχνεις την κατακράτηση και αντιμετωπίζεις την κυτταρίτιδα.

Το τρικ με το πλύσιμο των δοντιών Θα σου ακουστεί αστείο αλλά τι θα έλεγες αν κάθε φορά που έτρωγες κάτι βούρτσιζες τα δόντια σου; Ναι, στο γραφείο. Έτσι, κάθε φορά που θα θες να ενδώσεις σε ένα τσιμπολόγημα, η δροσερή σου αναπνοή θα σου θυμίζει ότι έχεις φάει αυτό που έπρεπε να φας.

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS