GOOD LIFE5 διατροφικές συνήθειες που άλλαξε η εγκυμονούσα Meghan Markle

5 διατροφικές συνήθειες που άλλαξε η εγκυμονούσα Meghan Markle

Η εμμονή με τη Meghan Markle και τη διατροφή που θα ακολουθήσει στην εγκυμοσύνη της γίνεται όλο και μεγαλύτερη από τους θαυμαστές της και τους δημοσιογράφους, που θέλουν να μάθουν τα πάντα για εκείνη. Η ίδια, στο δεύτερο τρίμηνο της εγκυμοσύνης της, προετοιμάζεται για το μεγαλύτερο δώρο που θα έρθει στη ζωή της ίδιας και του πρίγκιπα Harry.

Ωστόσο, υπάρχουν αναφορές ότι η βασιλική οικογένεια αλλάζει ριζικά τη διατροφή της κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης της, παρόλο που η Δούκισσα του Sussex είναι διάσημη για τα υγιή πρότυπα διατροφής της.

Παρακάτω, θα δείτε τις 5 διατροφικές συνήθειες που θα αλλάξει στο πρόγραμμά της.

1. Θα αφήσει τη vegan διατροφή της

Η πρώην ηθοποιός της σειράς Suits έχει μιλήσει ουκ ολίγες φορές για την αγάπη της προς τη vegan διατροφή, την οποία φρόντιζε να ακολουθεί μέσα στην εβδομάδα, ενώ τα σαββατοκύριακα «χαλάρωνε» λίγο από την αυστηρότητα που αυτή η διατροφή πρόσταζε και επέτρεπε στον εαυτό της και λίγο κρέας. Ωστόσο, ένα άρθρο που δημοσιεύθηκε στο RadarOnline.com αναφέρει ότι, αμέσως μετά την ανακοίνωση της εγκυμοσύνης της, οι βασιλικοί γιατροί της επέτρεπαν να τρώει ακόμη και junk food.

2. Δεν πίνει κόκκινο κρασί

Η Meghan Markle έχει δηλώσει κατά καιρούς ότι το αγαπημένο της κρασί είναι το Tignanello, ένα ιταλικό κόκκινο, που δε μπορούσε να αποχωριστεί για την εκλεπτυσμένη γεύση του. Η ίδια με εντολή του γιατρού αποφάσισε να αφήσει αυτή τη συνήθεια. «Αν μια γυναίκα θέλει ένα ποτό για να χαλαρώσει, υπάρχουν και άλλα πράγματα εκεί έξω που μπορεί να προσπαθήσει να κάνει, όπως να φάει λίγη σοκολάτα ή να κάνει μια βόλτα», λέει η Nicole Avena, PhD, επίκουρος καθηγήτρια νευροεπιστήμης στο Mount Sinai School of Medicine στη New York City και συγγραφέας του “What to eat when you’re pregnant”, είπε σχετικά με το νέο, όταν κυκλοφόρησε στα media.

3. Αποφεύγει τους πράσινους χυμούς

Η αλήθεια είναι ότι οι πράσινοι χυμοί με λαχανικά και φρούτα είναι το πιο healthy ρόφημα που μπορεί να καταναλώσει κάποιος. Παρόλα αυτά, η Meghan Markle θα αποφεύγει όλους τους green juices. «Τα smoothies είναι πιο υγιεινά για τη μητέρα και το έμβρυο» ισχυρίζεται η Dr. Avena. «Όταν πίνετε χυμό, είναι πιθανό να λάβετε τη ζάχαρη από τα φρούτα και τα λαχανικά, αλλά όχι αρκετή ποσότητα ιχνοστοιχείων και άλλων θρεπτικών συστατικά. Αντιθέτως, όταν κάνετε ένα smoothie, χρησιμοποιείτε ολόκληρο το φρούτο ή το λαχανικό και λαμβάνετε όλα τα ευεργετικά στοιχεία και τα οφέλη που χαρίζουν».

4. «Ναι» στο ψάρι, αλλά προσεκτικά


Μια λάτρης του shashimi είναι αρκετά δύσκολο να εγκαταλείψει τα αγαπημένα της raw bites. Πολλοί διατροφολόγοι συμβουλεύουν τις έγκυες γυναίκες να αποφεύγουν τυχόν ακατέργαστες και ωμές πρωτεΐνες, όπως και τα αβγά ή το κοτόπουλο. Μέσω αυτών, η μητέρα είναι πιο ευάλωτη στην τροφική δηλητηρίαση, η οποία μπορεί να βλάψει το μωρό. Κάθε τροφή πρέπει να είναι μαγειρεμένη πλήρως και σωστά και να προέρχεται από έγκυρη πηγή. Έτσι, η Δούκισσα του Sussex μπορεί να τρώει ψάρι αλλά με πολλή προσοχή. Λέγεται μάλιστα, ότι θα καταναλώνει σολομό ή σαρδέλες, που είναι θρεπτικά.

5. Δεν επιτρέπεται το kombucha στη διατροφή της


Όσοι είναι πιστοί φαν της Meghan Markle και γνωρίζουν σχεδόν τα πάντα για εκείνη, σίγουρα θα ξέρουν ότι τρελαίνεται για το kombucha, ένα είδος τσαγιού με προβιοτικά στοιχεία, που της χαρίζει το απαραίτητο boost στην ενέργειά της. Εκείνοι, λοιπόν, που έχουν διαβάσει τα συστατικά πίσω από το μπουκάλι γνωρίζουν ότι δεν επιτρέπεται σε εγκυμονούσες γυναίκες, γιατί τα συστατικά δεν είναι παστεριωμένα. «Όλα τα τρόφιμα που πρέπει να καταναλώνονται κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης θα πρέπει να παστεριώνονται» εξηγεί η Sarah Krieger, MPH, καταχωρημένη διαιτολόγος στο St. Peterburg στη Florida, που ειδικεύεται στην οικογενειακή διατροφή. Η ίδια, λοιπόν, εναλλακτικά προτείνει τα ροφήματα με κεφίρ, κάτι που και η Meghan Markle επιλέγει αφού περιέχουν πρωτεΐνη και ασβέστιο.

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS