GOOD LIFEΈτσι γυμναζόταν η Μέριλιν Μονρόε - Το πρόγραμμα διατροφής της

Έτσι γυμναζόταν η Μέριλιν Μονρόε – Το πρόγραμμα διατροφής της

Δεν είναι τυχαίο το ότι η Μέριλιν Μονρόε θεωρείται μέχρι σήμερα μία από τις πιο σέξι γυναίκες του κινηματογράφου. Η αλήθεια είναι ότι η αιώνια σταρ μοχθούσε πολύ για να διατηρεί το υπέροχο, καλλίγραμμο σώμα της, ακολουθώντας αυστηρό και συγκεκριμένο πρόγραμμα διατροφής και καθημερινής γυμναστικής.

Η βάση του αθλητικού προγράμματός της ήταν οι κοιλιακοί και τα βάρη. Μάλιστα, το 1952, η Μέριλιν είχε ποζάρει στον φακό του Philippe Halsman, για το εξώφυλλο του περιοδικού Life.

«Στο έδαφος υπήρχαν δύο μπάρες με βάρη. Την ρώτησα αν τις χρησιμοποιεί. “Ναι”, μου απάντησε, “πολεμάω τον νόμο της βαρύτητας”» περιέγραψε ο φωτογράφος, μιλώντας για το διαμέρισμα της ηθοποιού στο Beverly Carlton Hotel, στο οποίο την είχε επισκεφτεί. «Μας φλέρταρε όλους. Ήταν τέτοιο το ταλέντο της που όλοι μας νιώθαμε ότι αν μέναμε μόνοι μας μαζί της, κάτι υπέροχο θα συνέβαινε. Το sex appeal της δεν ήταν υποκριτικό, αλλά το όπλο και η άμυνά της» .

H σειρά φωτογραφιών που προέκυψαν από την ιστορική αυτή συνάντηση είναι καταπληκτική! Η Μέριλιν φαίνεται στις φωτογραφίες να σηκώνει βάρη, να κάνει πιέσεις στήθους με αλτήρες σε έναν πάγκο, γυριστά «ψαλίδια» στον αέρα και ανάποδα, επικύψεις και κοιλιακούς«Προσέχω πολύ τη γραμμή  μου» είχε πει η ίδια τότε στον Halsman.

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS