GOOD LIFEΣΠΙΤΙΑλεξάνδρα Παναγιώταρου: Μέσα στο luxury σπίτι της στην Αθήνα

Αλεξάνδρα Παναγιώταρου: Μέσα στο luxury σπίτι της στην Αθήνα

Μετά από τον χωρισμό της με τον Στάθη Σχίζα, η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου γύρισε νέα σελίδα στη ζωή της και μεταξύ των αλλαγών που θέλησε να κάνει είναι και η μετακόμιση σε άλλο σπίτι. Στο παρελθόν συγκατοικούσε με τον πρώην σύντροφό της, Στάθη Σχίζα.

Διαβάστε επίσης: Σχίζας – Παναγιώταρου: Οι φήμες για μυστική επανασύνδεση και η πρώτη τους αντίδραση

Το γνωστό μοντέλο μένει στο κέντρο της Αθήνας και παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά, μέσα από το νέο της σπίτι κι εμείς φυσικά ρίξαμε κλεφτές ματιές στους εντυπωσιακά διακοσμημένους χώρους της.

Διαβάστε επίσης: Παναγιώταρου: Μιλά για τον χωρισμό με τον Σχίζα και τον ρόλο που έπαιξε το Survivor

Εκτός από την εντυπωσιακή θέα που έχει από το μπαλκόνι της, στη βεράντα είδαμε ότι ξεχωρίζει και μια κούνια σε χρώμα καφέ, ιδανική για χαλάρωση και καφεδάκι.

Πρόκειται για έναν στυλάτο χώρο, με ξύλινα πατώματα, ωραία διακοσμητικά, λουλούδια και δυο μεγάλους εντυπωσιακούς πίνακες, με το πρόσωπό της ίδιας και άλογο στο πλευρό της.

Στα χρώματα κυριαρχεί το λευκό, ενώ και το τζάκι δίνει μια ξεχωριστή ζεστασιά στον χώρο. Ο καναπές σε χρώμα λευκό και χρυσές λεπτομέρειες, όπως ο καθφέτης προσθέτουν περισσότερη φινέτσα.

«Αυτή την περίοδο της ζωής μου θα τη χαρακτήριζα διαφορετική γιατί είμαι μόνη μου, είμαι single, ζω στο κέντρο της Αθήνας που πάντα ήταν το όνειρό μου, έχω την επιχείρησή μου, τα έχω αλλάξει όλα και αισθάνομαι ανανεωμένη. Πάντα μία αλλαγή έχει πόνο, τουλάχιστον για εμένα γιατί είμαι ένας άνθρωπος πολύ συναισθηματικός, αν και πολλοί με θεωρούν πιο σκληρή, πιο επιφανειακή, ίσως αυτή είναι η άμυνά μου. Αισθάνθηκα πόνο που τα άλλαξα όλα μόνη μου, είχε και δυσκολία όλο αυτό» δήλωσε μεταξύ άλλων.

A2
A3 1
A4
A6
A7
A8
A1

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS