ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

BEAUTY NEWS

GOOD LIFEΤΑΞΙΔΙ3 tips για να πακετάρεις σωστά τη βαλίτσα για το τριήμερο

3 tips για να πακετάρεις σωστά τη βαλίτσα για το τριήμερο

Το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος είναι η σηματοδότηση των καλοκαιρινών διακοπών αφού πολλοί από εμάς το περιμένουν για να κάνουν τις πρώτες του παραθαλάσσιες εξορμήσεις.

Παραθαλάσσιες περιοχές, beach bars, ωραία ρομαντικά εστιατόρια και πολλά άλλα που μπορούν να κάνουν το τριήμερο μας μοναδικό και αξέχαστο. Αυτό που μας προβληματίζει είναι το πώς θα φτιάξουμε βαλίτσα για να μην παίρνουμε επιπλέον ρούχα που δεν θα χρειαστούμε.

Υπάρχουν λοιπόν τρία tips που πρέπει να ακολουθήσεις για να μην φανείς υπερβολική και να ξέρεις κατευθείαν τι θα φορέσεις και που.

  1. Υπολόγισε μέρες και δημιούργησε τα ανάλογα σύνολα. Αν για παράδειγμα θα φύγεις αύριο το πρωί και θα επιστρέψεις τη Δευτέρα, τότε αυτό σημαίνει πως σίγουρα θα πάρεις δύο σύνολα. Ένα για το πρωί και ένα για το βράδυ. Το πρωί συνήθως αυτές τις μέρες πάμε σε παραλίες οπότε διάλεξε τα αγαπημένα σου μαγιό και τα αγαπημένα σου καφτάνια. Όσον αφορά το βράδυ διάλεξε καλοκαιρινά φορέματα, co ords, και mini φούστες.
  2. Πάρε μαζί σου basic κομμάτια και ένα denim jacket. Έτσι ώστε να μπορείς να βγεις από τη δύσκολη θέση αν κάτι δεν σου αρέσει πάνω σου. Το jacket εννοείται για το βράδυ που η θερμοκρασία πέφτει λίγο
  3. Διάλεξε δύο ζευγάρια παπούτσια που θα ταιριάζουν με όλα τα looks σου. Για παράδειγμα ένα ζευγάρι σαγιονάρες που θα μπορείς να φορέσει με όλα τα μαγιό και ένα πέδιλο σε ουδέτερο χρώμα για να μπορείς να ολοκληρώσεις τα βραδινά σου look.

Extra tip: Καλλυντικά, σαμπουάν και κρέμες τοποθετήστε τες σε μικρότερα μπουκαλάκια για να εξοικονομήσετε χώρο.

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS