GOOD LIFEΤΑΞΙΔΙ5 Celebrities που τρέμουν... τα αεροπλάνα

5 Celebrities που τρέμουν… τα αεροπλάνα

Επειδή είναι διάσημοι, τους αγαπά ο κόσμος και φιγουράρουν στα περιοδικά, νομίζεις ότι είναι και πολυταξιδεμένοι;Ως γνωστόν οι celebrities μπορούν κυρίως λόγω δουλειάς να ταξιδέψουν παντού. Ωστόσο υπάρχουν και αυτοί που τρέμουν τα αεροπλάνα και δεν τους είναι και τόσο εύκολο όσο νομίζαμε.

Βέρτης: Σοβαρό θέμα με τα αεροπλάνα είχε στο παρελθόν ο αγαπημένος τραγουδιστής, αλλά στην πορεία το ξεπέρασε. Εξάλλου, είναι τέτοια η φύση της δουλειάς του, που έπρεπε να βάλει στην άκρη τη φοβία του. Κι εκτός των άλλων, η οικογένεια του ζει στην Ολλανδία και συχνά την επισκέπτεται.

Βίκυ Σταυροπούλου: Τα αεροπλάνα τρέμει, όπως η ίδια έχει παραδεχτεί, και η αγαπημένη ηθοποιός, Βίκυ Σταυροπούλου.

Ελένη Φιλίνη: Η φοβία της Ελένης Φιλίνη για τα αεροπλάνα ξεκίνησε από τότε που ήταν ακόμη μικρή. Έβλεπε αεροπλάνο στον ουρανό και έκλεινε τα αφτιά της και τα μάτια της, επειδή φοβόταν ότι θα πέσει πάνω της. Όταν μεγάλωσε και αυξήθηκαν οι επαγγελματικές της υποχρεώσεις, δε σταμάτησε να φοβάται τα αεροπλάνα. Ταξιδεύει με αυτό μόνο αν δεν υπάρχει άλλη εναλλακτική λύση.

Mιχάλης Χατζηγιάνης: Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης μετά από ένα ταξίδι στη Σλοβενία φοβάται τα αεροπλάνα γεγονός που τον δυσκολεύει και στη δουλειά του, αλλά και στη ζωή του, αφού κατάγεται από την Κύπρο και συχνά κατεβαίνει για να δει την οικογένεια του.

Ελένη Τσολάκη: «Όσοι με γνωρίζουν καλά, ξέρουν τον μεγάλο φόβο μου για τα αεροπλάνα. Ναι, ανήκω κι εγώ σ’ εκείνη την κατηγορία ανθρώπων που μια εβδομάδα πριν από το ταξίδι, αισθάνονται πως δεν είναι καλά, πως κάτι κακό θα συμβεί. Σωματοποιώ όλα τα άγχη μου, με αποτέλεσμα πολλές φορές να αποφεύγω να μπω στο αεροπλάνο για να κάνω ένα ταξίδι.» είχε πει μεταξύ άλλων.

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS