GOOD LIFEΤΑΞΙΔΙ5 συμβουλές για ένα κορυφαίο road trip

5 συμβουλές για ένα κορυφαίο road trip

Τι πιο ωραίο από ένα οδικό ταξίδι!

Κάνεις την βόλτα σου, απολαμβάνει την φύση, μπορείς να κάνει στάση όπου θες για να βγάλεις φωτογραφίες, να πιεις έναν καφέ. Άμα έχουμε καλή παρεά όλα είναι όμορφα και μπορούμε να δημιουργήσουμε αξέχαστες στιγμές.

Παρακάτω θα βρείτε 5 συμβουλές, που θα σας βοηθήσουν να γλυτώσετε την ταλαιπωρία είτε επιλέξετε έναν κοντινό προορισμό, είτε μιας εβδομάδας.

1. Βρείτε τα σωστά άτομα για το ταξίδι 

«Το μεγαλύτερο λάθος που μπορείτε να κάνετε, είναι να ταξιδέψετε με τα λάθος άτομα. Ακόμα και οι κολλητοί μας φίλοι μπορεί να αποδειχθούν οι χειρότεροι μας εχθροί στο τέλος», δήλωσε ο Πολ Τζόνσον, ιδρυτής της NorthOutdoors.

2. Ξεκινήστε το ταξίδι τις πρωινές ώρες και αποφύγετε την βραδινή οδήγηση

Εάν θέλετε να αποφύγετε την κίνηση ξεκινήστε το ταξίδι σας όσο πιο νωρίς γίνεται (ακόμα και αν αυτό σημαίνει 4-5 το πρωί). Ένα μεγάλο μπόνους σε αυτό είναι ότι σύντομα θα βγει ο ήλιος και θα έχετε την ευκαιρία να τραβήξετε τις πιο όμορφες φωτογραφίες.

3. Μάθετε πώς να αλλάζετε λάστιχο

Το να ξέρετε πως να αλλάζετε λάστιχο είναι μια χρήσιμη και απαραίτητη γνώση. Ποτέ δεν ξέρετε τι μπορεί να συμβεί.

4. Να έχετε μαζί σας power bank

Συνήθως μπορείτε να φορτίσετε το κινητό σας στο αυτοκίνητο αλλά απρόοπτα συμβαίνουν και δεν θέλετε να μείνει από μπαταρία και το αυτοκίνητο και το κινητό.

5. Να είστε προετοιμασμένοι για ακραίες καιρικές συνθήκες

Αν σχεδιάζετε ένα μεγάλο ταξίδι, να είστε προετοιμασμένοι είτε για βροχή, είτε για κρύο, είτε για ζέστη. Είναι πολύ σημαντικό να έχετε μαζί σας τα κατάλληλα ρούχα και τον κατάλληλο εξοπλισμό.

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS