GOOD LIFEΤΑΞΙΔΙ5+1 ευρωπαϊκές πόλεις που πρέπει να επισκεφτείς έστω και μια φορά στη...

5+1 ευρωπαϊκές πόλεις που πρέπει να επισκεφτείς έστω και μια φορά στη ζωή σου

Είναι πολύ λογικό να θέλετε να ταξιδέψετε ή να έχετε ήδη ταξιδέψει σε πόλεις όπως είναι η Βαρκελώνη, η Ρώμη, το Παρίσι. Αν, όμως, ψάχνετε κάτι παραπάνω ή διαφορετικό από μια όμορφη δημοφιλή ευρωπαϊκή πόλη τότε η γηραιά ήπειρος έχει άπειρες επιλογές για εσάς! Εδώ θα δείτε 6 πόλεις της Ευρώπης που πρέπει να

βάλετε οπωσδήποτε στην ταξιδιωτική λίστα και ενδεχομένως δεν είχατε σκεφτεί.

Ντουμπρόβνικ, Κροατία
Έκει έχουν γίνει μερικά γυρίσματα του Game of Thrones και οι Κροάτες το έχουν “εκμεταλλευτεί” κατάλληλα. Πέρα από αυτό όμως, το Dubrovnik έχει πολύ φυσική ομορφιά, ιστορία, υπέροχα εστιατόρια, μια παλιά πόλη – αριστούργημα, πρόσβαση σε πολλά όμορφα νησάκια. Σε αυτό το μέρος πραγματικά θα χαλαρώσετε.

Dubrovnic Guide Travelstylegr 3

Μέσα στο ιστορικό κέντρο της Παλιάς Πόλης του Ντουμπρόβνικ

Dubrovnik Poli CroatiaΠαλιά Πόλη του Ντουμπρόβνικ

Eδιμβούργο, Σκωτία
Αφήστε το Λονδίνο και στραφείτε προς το μαγικό Εδιμβούργο. Εκεί θα συναντήσετε μια μίξη ιστορίας, κουλτούρας, καλού φαγητού και όμορφης αρχιτεκτονικής.

Edinburgh

Ediburg Kentriki1

Δουβλίνο, Ιρλανδία
Εκεί θα δείτε απίστευτα αξιοθέατα καθώς και ένα υπέροχο κάστρο του 13ου αιώνα. Επιπλέον την καρδιά σας θα κλέψουν οι ιρλανδέζικες παμπ, οι ολοζώντανοι πεζόδρομοι, οι βόλτες και η άφθονη μπύρα.

Dublin 1068x601

Doublin Temple Bar

Μπασάνο Ντελ Γκράπα, Ιταλία
Πρόκειται για μια μικρή πόλη με γέφυρες και κανάλια στη Βόρεια Ιταλία. Πιο συγκεκριμένα μια ξύλινη γέφυρα είναι αυτή που κλέβει τις εντυπώσεις.

Bassano Del Grappa Italy

“““““Bassano Del Grappa

Σιένα, Ιταλία
Θυμίζει πολύ την Τοσκάνη αλλά δεν έχει τόσο πολύ τουρισμό. Η Sienna είναι χωμένη μέσα στο πράσινο και θα σας προσφέρει πολλές όμορφες στιγμές χαλάρωσης και ηρεμίας.

Siena Italy

Sienna

Βαλένθια, Iσπανία
Ξεχάστε την Βαρκελώνη και επισκεφτείτε τη Βαλένθια. H όμορφη παραθαλάσσια πόλη τα έχει όλα: παραλίες, ιστορία, κουλτούρα και πολύ νόστιμη κουζίνα. Στη Βαλένθια θα περιηγηθείτε με ποδήλατο ενώ θα περάσετε και πολύ όμορφα βράδια καθώς η πόλη έχει και έντονη νυχτερινή ζωή.

Valencia

Valencia Old Town

Πηγή: https://www.travelstyle.gr/

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS