GOOD LIFEΤΑΞΙΔΙΓκουιλίν: Ο εντυπωσιακότερος προορισμός του πλανήτη

Γκουιλίν: Ο εντυπωσιακότερος προορισμός του πλανήτη

Η εξαιρετική ομορφιά της φύσης, τα ειδυλλιακά τοπία και οι βράχοι που ξεπετάγονται άναρχα είναι μερικοί μόνο τρόποι για να περιγράψει κανείς το φανταστικό τοπίο του Γκουιλίν (Guilin) στην Κίνα που προσελκύει (υπό κανονικές συνθήκες) πλήθος τουριστών από όλο τον χρόνο.

Πρόκειται για μια παραδοσιακή κινεζική πόλη στα βορειοανατολικά της Αυτόνομης Περιφέρειας Guangxi Zhuang της Νότιας Κίνας. Με περίπου 700.000 κατοίκους και με τον τουρισμό να αποτελεί την κύρια βιομηχανία, η πόλη θεωρείται εξαιρετικά δημοφιλής.

Η φήμη του ως ένα από τα πιο σαγηνευτικά και συνάμα ήσυχα μέρη του κόσμου είναι δικαιολογημένη και έχει φτάσει να χαρακτηρίζεται πλέον από πολλούς ως το εντυπωσιακότερο μέρος του πλανήτη!

Guilinxxx

China Guilin

Δεν είναι τυχαίο άλλωστε ότι έχει αποτελέσει επιλογή διαμονής μεγάλων προσωπικοτήτων, από ποιητές μέχρι αυτοκράτορες.

Το όνομά του έχει τις ρίζες του στο άρωμα του δέντρου osmanthus (Gui σημαίνει osmanthus και lin σημαίνει δάσος).

China Guilin Pagoda

Το πολυφωτογραφημένο Γκουιλίν, έχει κατακτήσει τον τίτλο του “λαμπρού μαργαριταριού” της Κίνας. Δεν χρειάζονται πολλά λόγια για να πειστεί κάποιος για την σπάνια ομορφιά του, αρκεί να αναλογιστεί ότι είναι στην κορυφή λίστα των καλύτερων τουριστικών προορισμών της Κίνας, μετά το «χρυσό τρίγωνο» (Πεκίνο, Ξιαν, Σαγκάη) και να δει τις παρακάτω φωτογραφίες…

Fisherman Guilin China

China Guilin Sto Nero

Guilin China Fysiko Topio

Guilinzz

https://www.travelstyle.gr/

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS