GOOD LIFEΤΑΞΙΔΙΗ καλύτερη ώρα για να κλείσεις φθηνά αεροπορικά εισιτήρια

Η καλύτερη ώρα για να κλείσεις φθηνά αεροπορικά εισιτήρια

Όλα όσα πρέπει να ξέρετε!

Πολλοί θα αναρωτήθηκαν εάν υπάρχει ιδανική ώρα ώστε να κλείσεις ένα φθηνό αεροπορικό εισιτήριο. Τα ευχάριστα έιναι ότι αυτή η στιγμή της ημέρας υπάρχει, ωστόσο είναι πάρα πολύ πρωί, επομένως εάν θέλεις να πετύχεις καλή προσφορά θα πρέπει να ξυπνήσεις από πολύ νωρίς.

Πιο συγκεκριμένα, σε μελέτη η οποία δημοσιεύτηκε πριν από λίγο καιρό, η Skyscanner ανέλυσε ακριβώς τις καλύτερες στιγμές για να κλείσεις την επόμενη πτήση σου. Σύμφωνα με την έρευνα λοιπόν, η καλύτερη ώρα για να κάνεις κράτηση σε οποιαδήποτε ημέρα είναι περίπου στις 5 το πρωί.

Επιπλέον, για την καλύτερη εξοικονόμηση χρημάτων σε εγχώριες ή διεθνείς πτήσεις, θα πρέπει να ψάχνεις αεροπορικά εισιτήρια την Κυριακή.

Και ναι, αυτό σημαίνει να είσαι ξύπνιος στις 5 το πρωί της Κυριακή αν θέλεις πραγματικά να βρεις την καλύτερη προσφορά. Καλό είναι να γνωρίζεις ότι οι Δευτέρες έχουν ελαφρώς υψηλότερο μέσο όρο, σύμφωνα πάντα με τη Skyscanner.

Η Skyscanner συστήνει επίσης στους ταξιδιώτες να κλείσουν τις πτήσεις τους δύο μήνες πριν για διεθνείς πτήσεις και δύο έως τρεις εβδομάδες πριν για εγχώριες.

Και αν πραγματικά θέλεις να μην ξοδέψεις και πολλά, καλό είναι να ταξιδέψεις τον Ιανουάριο, Φεβρουάριο, Αύγουστο ή Σεπτέμβριο.

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS