GOOD LIFEΤΑΞΙΔΙΠαρθένα φύση και τροπικά δάση στο Βίτι Λέβου

Παρθένα φύση και τροπικά δάση στο Βίτι Λέβου

Με τροπικές παραλίες που έχουν πρωταγωνιστήσει σε αρκετές χολιγουντιανές ταινίες τα νησιά Φίτζι αποτελούν έναν ιδανικό προορισμό διακοπών.

Το Βίτι Λέβου αποτελεί το μεγαλύτερο νησί του νησιωτικού κράτους και περιβάλλεται από υφάλους και λιμνοθάλασσες προσφέροντας ένα θεαματικό τοπίο στους επισκέπτες.

Lll

Η πρωτεύουσα Σούβα βρίσκεται στις νοτιοανατολικές ακτές του και φιλοξενεί το μουσείο των Φίτζι που χρονολογείται από το 1904 και βρίσκεται στους Κήπους Θέρστον. Εγκαινιάστηκαν το 1913 και υπάρχει χλωρίδα από όλο το νότιο Ειρηνικό.

Bbbb

Ο επισκέπτης μπορεί να επισκεφθεί κάποιο από τα ογδόντα πάρκα, ανάμεσα στα οποία και ο Κήπος Τακάσι Σουζούκι. Πέρα από τις παρθένες παραλίες με τα καταγάλανα νερά μπορεί να πάρει κανείς μια γεύση της κουλτούρας του νησιού, στο Πολιτιστικό Κέντρο του Ka Levu.

Cccc
Ακόμη, μπορεί να περιηγηθεί στα τροπικά δάση του Εθνικού Πάρκου στο Koroyanitu και στον ειδυλλιακό ποταμό Navua στα οροπέδια του Namosi.

Για τους λάτρεις των σπορ ενδείκνυται η περίφημη Natadola, με το μοναδικό ηλιοβασίλεμα και τα κύματα που λατρεύουν οι surfers.

Xxx

Πληροφορίες – Φωτογραφίες
vitilevoumap

Vitilevoumap

Βίτι Λέβου / Νότιος Ειρηνικός
Διαφορά ώρας: 9 ώρες μπροστά
Νόμισμα: Δολάριο των Φίτζι (1 ευρώ ισοδυναμεί με 2,41 δολάρια)
Απόσταση: Δεν υπάρχει απευθείας πτήση και η διάρκεια του ταξιδιού με πτήση ανταπόκρισης μέσω Ντουμπάι, Μελβούρνης και Νάντι είναι 28 ώρες και 55 λεπτά από την Αθήνα και 37 ώρες και 20 λεπτά από τη Θεσσαλονίκη μέσω Κωνσταντινούπολης, Σαν Φρανσίσκο και Νάντι.

Γιάννης Χαρτζανιώτης
Πηγή: newsbeast.gr, https://www.travelstyle.gr/

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS