ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

BEAUTY NEWS

GOOD LIFEΤΑΞΙΔΙTips για να μην χάσετε ποτέ την ταξιδιωτική σας βαλίτσα

Tips για να μην χάσετε ποτέ την ταξιδιωτική σας βαλίτσα

Οργανώνουμε τα πάντα για το ταξίδι που τόσο ανυπομονούσαμε και ξαφνικά γκρεμίζονται όλα μας τα σχέδια, γιατί… χάθηκε κατά τη διάρκεια του ταξιδιού μας η ταξιδωτική βαλίτσα.

Αυτό η αλήθεια είναι ότι είναι ένα μεγάλο άγχος των ταξιδιωτών, αφού δεν θα είναι και η καλύτερη εμπειρία να χάσουν τις βαλίτσες τους.

Η αλήθεια πρόκειται για μεγάλη ατυχία, ή αρκετές φορές και απροσεξία, μιας και υπάρχουν τρόποι να απομακρύνετε από κοντά σας ένα τέτοιο σενάριο.

Δεν είναι και ότι μπορούν να σας… «σώσουν» σίγουρα όμως μπορούν να μειώσουν τις πιθανότητες να χαθούν οι αποσκευές σας.

Για να μην έρθετε λοιπόν αντιμέτωποι με μια τέτοια κατάσταση τότε ακολουθήστε μερικά έξυπνα tips για να περάσετε όμορφα και ξέγνοιαστα.

  1. Προτιμήστε τις απευθείας πτήσεις. Λιγότερες στάσεις, λιγότερες πιθανότητες να χάσετε την βαλίτσα σας. Κοστίζει λιγάκι παραπάνω πτήση χωρίς στάση, αλλά αξίζει.
  1. Να ελέγξετε προτού βάλετε νέα ετικέτα στη βαλίτσα, εάν έχει αφαιρεθεί ή παλιά, ώστε να μην πάτε για παράδειγμα Ισπανία και η βαλίτσα να ταξιδεύει…. προς κάποιον προορισμό που επισκεφθήκατε στο παρελθόν.
  1. Τσεκάρετε αν τα χαρτιά που σας έδωσαν στο αεροδρόμιο, αναφέορυν σωστά τα στοιχεία σας και τα στοιχεία της πτήσης. Είναι ένα σημείο που φυσικά και γίνονται λάθη.

 

  1. Στην ετικέτα σαφώς και πρέπει να γράψετε κάποια στοιχεία επικοινωνίας. Όπως όνομα, τηλέφωνα, e-mail κ.λπ.

 

  1. Η αποσκευή σας να είναι καλά ασφαλισμένη, σε περίπτωση που την έχει βάλει στο μάτι κάποιος εκεί στο αεροδρόμιο.

 

  1. Βάλτε GPS μέσα στην βαλίτσα και κατεβάστε στο κινητό σας κάποια εφαρμογή, που θα πορεί να την εντοπίσει σε μια τέτοια περίπτωση. Υπάρχουν αρκετές εφαρμοφές, ψάξτε το λίγο προσεχτικά και βρείτε την καλύτερη.

 

  1. Προτιμήστε βαλίτσες που ξεχωρίζουν. Αφήστε στην άκρη τα αγαπημένα σας χρώματα και επιλέξτε φανταχτερά και έντονα, ώστε οι αποσκευές να να ξεχωρίζουν ευκολότερα ανάμεσα στις χιλιάδες άλλες.

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS