ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

BEAUTY NEWS

GOOD LIFEΤΑΞΙΔΙTips για να πακετάρεις σωστά τη βαλίτσα των διακοπών σου

Tips για να πακετάρεις σωστά τη βαλίτσα των διακοπών σου

Οι καλοκαιρινές διακοπές για αρκετούς έχουν ήδη αρχίσει, για άλλους πάλι πλησιάζουν. Το μυαλό μας είναι συνεχώς εκεί και σίγουρα θέλουμε να προετοιμαστούμε κατάλληλα, ειδικότερα αν θα πραγματοποιήσουμε κάποιο ταξίδι στο εξωτερικό.

Πότε θα φτιάξουμε την βαλίτσα, ποια κομμάτια θα πάρουμε μαζί, μήπως να αγοράσουμε νέες αποσκευές; Η στιγμή που ετοιμάζουμε την βαλίτσα είναι μια αρκετά σημαντική στιγμή γιατί προσπαθούμε να εξοικονομήσουμε χώρο.

Παρακάτω θα δούμε κάποια tips πακεταρίσματος, ώστε να κάνουμε την διαδικασία ευχάριστη και χωρίς καθόλου ταλαιπωρία.

Πάρτε μαζί σας μόνο ρούχα που σίγουρα θα φορέσετε:  Συνήθως γεμίζουμε ασφυκτικά τις βαλίτσες μας με ρούχα για έναν και μοναδικό λόγο. Έχουμε στο μυαλό μας πως ίσως θα ήταν καλύτερα να έχουμε περισσότερες επιλογές αν δεν μπορούμε να αποφασίσουμε τι θα φορέσουμε. Κάπως έτσι γεμίζουμε τις αποσκευές μας με κομμάτια περιττά. Αυτό καλύτερα να το αποφύγουμε και να δημουργήσουμε σύνολα για την κάθε περίσταση.

Διπλώστε σωστά τα ρούχα: Μια καλή τακτική που προτιμούν τα τελευταία χρόνια όλο και περισσότεροι ταξιδιώτες, είναι να διπλώνουμε τα ρούχα μας με τέτοιο τρόπο ώστε να μην  χρειάζονται αρκετό χώρο. Τα rolls είναι ένας καλός τρόπος κι έτσι θα χωρέσουν πολλά περισσότερα ρούχα από όσα νομίζετε. Μην αγχώνεστε, δεν τσαλακώνονται.

Παπούτσια: Μεγάλη προσοχή χρειάζεται και για τον τρόπο που θα αποθηκεύσουμε τα παπούτσια μας. Μια εύκολη λύση είναι να τα αποθηκεύσουμε σε υφασμάτινες τσάντες. Επίσης, και πάλι δεν χρειάζεται να πάρουμε μαζί μας πολλά παπούτσια. Ένα ζευγάρι σαγιονάρες και το πολύ δύο ζευγάρια flat σανδάλια είναι αρκετά, μιας και πάμε για διακοπές και θέλουμε να είμαστε άνετοι.

Πρόγραμμα διακοπών: Αυτό θα σας βοηθήσει πολύ στο να επιλέξετε με προσοχή κομμάτια για την κάθε περίσταση. Δηλαδή ανάλογα με την τοποθεσία σας, βουνό ή θάλασσα θα ξέρετε τι θα χρειαστείτε σίγουρα μαζί σας, τόσο σε ρούχα όσο και σε εξοπλισμό. Ένα καλό πλάνο λοιπόν θα σας βοηθήσει ώστε να βρείτε έγκαιρα τα απαραίτητα κομμάτια. Αν για παράδειγμα σκοπεύετε να πάτε για πεζοπορία, σίγουρα θα πρέπει να έχετε μαζί σας ένα ζευγάρι αθλητικά και το κατάλληλο outfit.

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS