GOOD LIFEΤο κόλπο γνωστής food blogger για να τρώει τα πάντα χωρίς να...

Το κόλπο γνωστής food blogger για να τρώει τα πάντα χωρίς να παχαίνει

Το κόλπο που την βοηθά να κρατιέται αδύνατη, τη στιγμή που τρώει συνεχώς απίστευτες λιχουδιές, αποκάλυψε η food blogger Ρεμπέκα Ράμπεν.

Η Ράμπεν είναι πολύ δημοφιλής μιας και ποστάρει από τις καλύτερες φωτογραφίες φαγητού στο μπλογκ της στο Instagram, με τίτλο «I Actually Ate That».

Αν κάποιος δεν την ήξερε θα την φανταζόταν σαν μια γυναίκα με παραπάνω κιλά. Και θα είχε δίκιο. Τόσες λιχουδιές τρώει… Ομως, αντιθέτως, η Ράμπεν είναι μια πολύ κομψή κοπέλα. Πώς τα καταφέρνει; Η ίδια λέει ότι δεν παίζει ρόλο το τι τρως και σε τι ποσότητα, αλλά πώς το τρως.

«Μεγάλωσα τρώγοντας όσα με κάνουν ευτυχισμένη -για μένα αυτό είναι τάκος και νάτσος, πίτσα αργά τη νύχτα, μακαρόνια στη δουλειά», είχε πει πρόσφατα η ίδια σε μια συνέντευξή της στη Νew York Post.

«Αντιμετωπίζω το φαγητό ως απόλαυση, τρώω αργά, το απολαμβάνω, ποτέ δεν βιάζομαι», αποκαλύπτει η food blogger υποστηρίζοντας ότι αυτό είναι ένα από τα δυο μυστικά της. Το δεύτερο; «Ποτέ δεν παραγγέλνω δεύτερο πιάτο από το φαγητό μου. Αν θέλω να φάω μακαρονάδα, θα την φάω αργά και θα την απολαύσω. Δεν έχει νόημα να τρως το ίδιο πράγμα δυο φορές».

Βασικά αυτό που κάνει είναι αυτό που συστήνουν όλοι οι διατροφολόγοι: Τρώει αργά και το απολαμβάνει και έτσι έχει το περιθώριο να φθάσει το σήμα στον εγκέφαλο και να αισθάνεται χορτάτη.

Μάλιστα, η διαιτολόγος Τζέσικα Κόρντιγκς σχολιάζοντας τον τρόπο με τον οποίο τρώει η Ρεμπέκα λέει: «Τον λατρεύω αυτόν τον τρόπο. Πραγματικά μπορεί να λειτουργήσει γιατί δεν αισθάνεστε στερημένοι». Πρόσθεσε ακόμη ότι όσοι ακολουθούν αυτές τις αρχές όντως χάνουν ή διατηρούν το βάρος τους και αυτό γιατί δεν υπάρχουν απαγορευμένες τροφές.

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS