GOOD LIFEΥΓΕΙΑΧάστε λίπος με την επαναστατική θεραπεία θερμολιπόλυσης SLIMUS by HIRONIC

Χάστε λίπος με την επαναστατική θεραπεία θερμολιπόλυσης SLIMUS by HIRONIC

Στην κλινική ANANEOSIS προσφέρουμε θεραπείες ανανέωσης για άνδρες και γυναίκες, σε θέματα Αισθητικής Ιατρικής, υγείας και ευεξίας. Πρόκειται για μη επεμβατικές ιατρικές θεραπείες, που αποσκοπούν όχι μόνο στη βελτίωση της αισθητικής εμφάνισης αλλά και στην βελτίωση της ποιότητας ζωής, της ψυχολογικής ευεξίας και της σωστής σεξουαλικής λειτουργίας. Η Δρ. Κατερίνα Παττίχη MBBS BSc MSc PhD FIBMS, ιατρός Αισθητικής Ιατρικής και Γεροντολογίας με σπουδές και πολύχρονη πείρα στο Ηνωμένο Βασίλειο, μαζί με την έμπειρη ομάδα της, έχει δημιουργήσει την πρωτοποριακή, μοναδική στο είδος της, κλινική ANANEOSIS, που περιλαμβάνει καινοτόμες πτυχές της Αισθητικής Ιατρικής σε συνδυασμό με ένα υψηλό επίπεδο υπηρεσιών και θεραπειών.

Ερ: Τι είναι το SLIMUS;

Απ: Το SLIMUS  είναι η πρώτη ΜΗ επεμβατική μέθοδος επιλεκτικής θερμολιπόλυσης που εγγυάται μόνιμη μείωση τοπικών λιποζωνών σε μόλις 25 λεπτά θεραπείας. Αποτελεί την τελευταία λέξη της τεχνολογίας στον τομέα των laser, ιδανικό για ασθενείς που επιθυμούν να απαλλαγούν από το επίμονο λίπος.

Ερ: Ποιά τεχνολογία χρησιμοποιεί το SLIMUS;

Απ: Για πρώτη φορά γίνεται χρήση της εκπομπής ενέργειας διοδικού laser στα 1060nm. Η διαρκής εκπομπή της ενέργειας του laser στα 1060nm αυξάνει τα τοπικά επίπεδα θερμοκρασίας του λιπώδους ιστού μεταξύ 42 και 47 βαθμών Κελσίου επιφέροντας έτσι μόνιμη βλάβη στη δομή τους, ενώ η ταυτόχρονη διαρκής ψύξη της επιδερμίδας εξαλείφει οποιοδήποτε κίνδυνο επιδερμικής βλάβης.

Ερ: Το μηχάνημα αυτό είναι ασφαλές για την υγεία του καταναλωτή;

Απ: Η laser ενέργεια 1060nm που χρησιμοποιεί το SLIMUS έχει λάβει έγκριση από τον Αμερικάνικο Οργανισμό Τροφίμων και Φαρμάκων (FDA), για την ασφαλή, μη επεμβατική λιπόλυση στη κοιλιά και στα πλευρά.

Ερ: Πόσες θεραπείες χρειάζεται κάποιος για να δει αποτέλεσμα;

Απ: Το SLIMUS χρειάζεται 25 λεπτά θεραπείας για να μας δώσει αποτέλεσμα μέχρι 24% μείωσης της τοπικής λιποζώνης. Άρα είναι μονοθεραπεία η οποία μπορεί να επαναληφθεί μετά από αξιολόγηση του αποτελέσματος που γίνεται μετά από 6-8 εβδομάδες.

Ερ: Η θεραπεία είναι επώδυνη;

Απ: Η θεραπεία είναι σχεδόν ανώδυνη. Ο/η ασθενής νιώθει μια αύξηση της θερμότητας στην υπό θεραπεία περιοχή, η οποία πολλές φορές είναι ανεπαίσθητη. Το πιο σημαντικό όμως είναι ότι μπορεί να επιστρέψει στην καθημερινότητα του/της την ίδια ακριβώς στιγμή αφού δεν χρειάζεται χρόνος αποθεραπείας.

Βρείτε περισσότερες πληροφορίες για την γιατρό μας, Δρ Κατερίνα Παττίχη, και την κλινική ANANEOSIS, κάνοντας κλικ στο https://drpattichis.com/ ή στα τηλέφωνα 25347347 και 99806868.

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS