ΜΟΔΑFASHION NEWSΕβελίνα Σκίτσκο - Chiara Ferragni: Φόρεσαν το ίδιο, εντυπωσιακό cut out σύνολο!

Εβελίνα Σκίτσκο – Chiara Ferragni: Φόρεσαν το ίδιο, εντυπωσιακό cut out σύνολο!

Η Εβελίνα Σκίτσκο είναι ένα από τα πιο επιτυχημένα μοντέλα του νησιού μας και την πρωτογνωρίσαμε πριν μερικά χρόνια μέσα από το GNTM, όπου ξεχώρισε τόσο με την εμφάνιση, όσο και με τον χαρακτήρα της. 

Διαβάστε επίσης: Εβελίνα Σκίτσκο: Άρχισε το kick boxing και εντυπωσιάζει (βίντεο)

Eχει καταφέρει να ξεχωρίσει στον χώρο της μόδας με διεθνή καριέρα και καθημερινά μοιράζεται με τους followers της όμορφα στιγμιότυπα από την καθημερινότητά της. Αυτή τη φορά είδαμε ότι φόρεσε την ίδια δημιουργία με την αγαπημένη μας Chiara Ferragni!

Η Ιταλίδα influencer λατρεύει τη μόδα και κάθε look που δημιουργεί είναι ξεχωριστό και στυλάτο,  ενώ αποτελεί έμπνευση για πολλές γυναίκες με τα super elegant αλλά και stylish looks που δημιουργεί, αφού είναι το απόλυτο fashion icon.

Το stylish σύνολο που φόρεσε πριν από λίγο καιρό από τον οίκο Giueseppe di Morabito, είναι hot τάση αφου έχει λάμψη, στυλάτα κοψίματα και φυσικά μεγάλα λουλούδια πάνω στο ρούχο που το κάνουν να ξεχωρίζει.

Διαβάστε επίσης: Εβελίνα Σκίτσκο: Μας δείχνει πώς περνάει την μέρα της στο Μεξικό, με ένα βίντεο στο Tik Tok

Το ίδιο ρούχο, σε φόρεμα, φόρεσε και η Εβελίνα Σκίτσκο και όπως θα δείτε και οι δύο γυναίκες, το υποστήριξαν άψογα και μας έδειξαν διαφορετικούς τρόπους, με τους οποίους μπορεί να φορεθεί το συγκεκριμένο κομμάτι αφού στην Chiara το είδαμε και σε φούστα και σε μπλουζάκι, ιδανικά για βραδινή έξοδο.

Διαβάστε επίσης: Chiara Ferragni και Ελένη Μενεγάκη φόρεσαν το ίδιο εντυπωσιακό πουκάμισο-φόρεμα!

C1 2
C2 2

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS