ΜΟΔΑFASHION NEWSΤο κόσμημα που χάρισε η βασίλισσα στην 7χρονη πριγκίπισσα Σάρλοτ και το...

Το κόσμημα που χάρισε η βασίλισσα στην 7χρονη πριγκίπισσα Σάρλοτ και το φόρεσε στην κηδεία

Με αυτό το κόσμημα η 7χρονη Σάρλοτ αποτίει φόρο τιμής στην βασίλισσα Ελισάβετ

Η κόρη του πρίγκιπα Ουίλιαμ και της Κέιτ Μίντελτον ήταν από τα πρόσωπα που τράβηξαν την προσοχή την ημέρα της κηδείας της βασίλισσας Ελισάβετ, αρχικά γιατί σε κάποια στιγμή ξέσπασε αυθόρμητα σε λυγμούς φανερά συγκινημένη για τον θάνατο της πρόγιαγιάς της, ενώ αρκετοί πρόσεξαν και το μικρό μενταγιόν που φόρεσε το οποίο έχει ιδιαίτερη σημασία.

Η 7χρονη πριγκίπισσα φόρεσε ένα διακριτικό μικρό πέταλο, καρφωμένο στην αριστερή πλευρά του μαύρου της φορέματος, ένα κομμάτι που αναμφίβολα, ήταν μια οπτική ωδή στην αείμνηστη πρόγιαγιά της.

Sarlot

Εξάλλου ήταν γνωστό ότι η βασίλισσα ήταν λάτρης των αλόγων και των ιπποδρομιών αφού και η ίδια ίππευε στην περιοχή του Κάστρου του Ουίνδσορ και δεν είναι λίγα τα βίντεο που την δείχνουν να διασκεδάζει στον ιππόδρομο. Πάντως λέγεται ότι και η μικρή πριγκίπισσα έχει την ίδια αγάπη στα άλογα.

Δημοσιεύματα αποκαλύπτουν ότι η συναισθηματική αυτή καρφίτσα χαρίστηκε στη νεαρή πριγκίπισσα από την ίδια τη βασίλισσα Ελισάβετ. Με αυτή την συγκεκριμένη καρφίτσα λοιπόν η μικρή Σάρλοτ, όχι μόνο τίμησε την μονάρχη, αλλά και το είδωλο που έχασε το Ηνωμένο Βασίλειο, ήταν ένα από τα σχόλια που διαβάσαμε στην Vogue.

Εκτός από την μητέρα της, Κέιτ, που τίμησε τόσο την πεθερά της όσο και τη βασίλισσα, φορώντας το ίδιο μαργαριταρένιο κολιέ που φόρεσαν και εκείνες, έτσι και η κόρης της τίμησε την αγαπημένη της πρόγιαγιά με αυτό το μενταγιόν κάτι που δεν πέρασε απαρατήρητο.

Ήταν γνωστό ότι η αείμνηστη μονάρχης φορούσε τη συλλογή της από καρφίτσες και βασιλικά κοσμήματα για συναισθηματικούς σκοπούς ή ως διπλωματική χειρονομία σε ξένα ταξίδια στο εξωτερικό.

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS