ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

BEAUTY NEWS

NEWSO Πρόεδρος Αναστασιάδης και η πρώτη κυρία στην κηδεία της Βασίλισσας ...

O Πρόεδρος Αναστασιάδης και η πρώτη κυρία στην κηδεία της Βασίλισσας Ελισάβετ (εικόνες)

Στην τελευταία της κατοικία, υπό δρακόντεια μέτρα ασφαλείας οδηγήθηκε σήμερα (19/9) η βασίλισσα Ελισάβετ. Στο Λονδίνο βρέθηκε πλήθος βασιλιάδων, αρχηγοί κρατών και κυβερνήσεων και άλλοι υψηλοί προσκεκλημένοι. 

Πρόκειται για τη μεγαλύτερη συγκέντρωση ηγετών στον κόσμο εδώ και δεκαετίες και εκεί μεταξύ των προσκεκλημένων, παρευρίσκονται ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας Νίκος Αναστασιάδης μαζί με τη σύζυγό του Άντρη Αναστασιάδη, για το ύστατο «χαίρε» στη βασίλισσα. 

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας μετέβη χθες (18/9) στο Lancaster House, στο Λονδίνο ώστε να παραστεί στην κηδεία και μαζί με άλλους πολιτικούς ηγέτες, υπέγραψε το βιβλίο συλλυπητηρίων.

Το Αββαείο του Ουέστμινστερ, όπου στις 11 το πρωί (τοπική ώρα, 13:00 ώρα Κύπρου) της Δευτέρας τελέστηκε η κηδεία, μπορεί να φιλοξενήσει 2.000 άτομα.

Η Άντρη Αναστασιάδη όπως είδαμε επέλεξε να φορέσει κολιέ με πέρλες και δεν ήταν η μόνη. Εξάλλου, είναι ευρέως γνωστό ότι η αείμνηστη μονάρχης δεν έχει εντοπιστεί σχεδόν ποτέ χωρίς το signature κόσμημά της, μια τριπλή σειρά από μαργαριτάρια στο λαιμό. Ακόμα και στην κηδεία του πολυαγαπημένου της πρίγκιπα Φίλιππου δεν αποχωρίστηκε τις πέρλες της και αυτό οφείλεται  σε μια οικογενειακή παράδοση, που μετρά εκατοντάδες χρόνια.

Δείτε φωτογραφίες του ΠτΔ, ανάμεσα σε άλλους ηγέτες κρατών:

Διαβάστε επίσης: Βασίλισσα Ελισάβετ: Ηγέτες και χιλιάδες κόσμου στο Λονδίνο για το τελευταίο αντίο στη μακροβιότερη μονάρχη

Διαβάστε επίσης: LIVE: Το τελευταίο αντίο στη Βασίλισσα Ελισάβετ

Διαβάστε επίσης: Όταν η Βασίλισσα Ελισάβετ επισκέφθηκε την Κύπρο (φωτογραφίες)

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS