NEWSΠέθανε ξαφνικά στον ύπνο του ο πατέρας της Φαίης Σκορδά - Σε...

Πέθανε ξαφνικά στον ύπνο του ο πατέρας της Φαίης Σκορδά – Σε κατάσταση σοκ η παρουσιάστρια

Βαρύ πένθος για την παρουσιάστρια και την οικογένειά της – Πότε θα γίνει η κηδεία.

Σε κατάσταση σοκ βρίσκεται η Φαίη Σκορδά, η οποία θρηνεί την ξαφνική απώλεια του πατέρα της ο οποίος έφυγε από τη ζωή τα ξημερώματα της Δευτέρας.

Σύμφωνα με ελλαδικά μέσα, τον πρόδωσε η καρδιά του αφού υπέστη καρδιακή προσβολή στον ύπνο του και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο του Κιλκίς, χωρίς, ωστόσο, να μπορέσουν να τον επαναφέρουν καθώς είχε ήδη αφήσει την τελευταία του πνοή στο σπίτι.

Η παρουσιάστρια ενημερώθηκε τηλεφωνικά και αμέσως έφυγε προκειμένου να είναι στο πλευρό της μητέρας της.

faiiskorda

Ο πατέρας της παρουσιάστριας υπενθυμίζουμε ότι πριν από μερικά χρόνια και συγκεκριμένα το 2016, είχε ξανά μια περιπέτεια με την καρδιά του, ενώ βρισκόταν στο Πόρτο Χέλι, από όπου έβγαινε στον «αέρα» η εκπομπή «Πρω1νό», την οποία συμπαρουσίαζαν τότε η Φαίη Σκορδά με τον Γιώργο Λιάγκα.

Η παρουσιάστρια είχε ιδιαίτερη αδυναμία στον μπαμπά της, ο οποίος στήριζε κάθε βήμα της, ενώ είχε δώσει το όνομά του στον δεύτερο γιο της.

dimitris_skordas

Πότε και πού θα γίνει η κηδεία

Σύμφωνα με δημοσιεύματα η κηδεία του Δημήτρη Σκορδά, θα γίνει αύριο, Τρίτη 30 Ιανουαρίου, στις 15.00 στο Σταυροχώρι του Κιλκίς.

Με τη σύζυγό του Εύα απέκτησαν δύο παιδιά, τη Φαίη Σκορδά και τον Νότη Σκορδά, που ακολουθεί τα χνάρια του πατέρα του και είναι γιατρός ακτινολόγος.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS