Για τα δημοσιεύματα που τον θέλουν να έχει σχέση με την Βάλια Χατζηθεοδώρου, απάντησε για άλλη μια φορά ο Κωνσταντίνος Βασάλος, δηλώνοντας πως εκτός από συνεργάτες, είναι δύο καλοί φίλοι.
Διαβάστε επίσης Κωνσταντίνος Βασάλος: Η αλήθεια για τη Βάλια, το «κέρατο» και η επιστροφή σε πρώην
«Ένας άνδρας και μία γυναίκα, αν κάνουν παρέα εδώ στην Ελλάδα είναι ζευγάρι, δεν υπάρχει φιλία. Δεν ξέρω πώς έχει προκύψει αυτό. Δεν με ενοχλεί είναι στα πλαίσια του παιχνιδιού που παίζουμε όλοι», απάντησε ο Κωνσταντίνος Βασάλος.
Για τις σχέσεις του με την Ευρυδίκη Βαλαβάνη, είπε: «Το ότι δεν είμαστε πλέον ζευγάρι δεν σημαίνει ότι θα πρέπει να είμαστε και τσακωμένοι. Έχουμε περάσει τόσα πολλά που δεν είναι τόσο εύκολο να κόψουμε κάθε σχέση μεταξύ μας».
Διαβάστε επίσης: Κωνσταντίνος Βασάλος – Βάλια Χατζηθεοδώρου: Ζευγάρι στη δουλειά, ζευγάρι και στη ζωή
Σε ερώτηση για το εάν έχει γνωρίσει τον νέο σύντροφο της Ευρυδίκης Βαλαβάνη, δήλωσε: «Όχι, δεν έχω φτάσει στο σημείο να μιλάω με τον σύντροφό της» ενώ ερωτηθείς για τα ερωτικά του: «Είμαι ένα ανέμελο πουλί που ανέμελα πετά».

