HomeTALK OF THE TOWNNEWSΓωγώ Μαστροκώστα: «Δεν πέθανε από τον καρκίνο - Έγινε κάτι άλλο», αποκάλυψε ο Γιώργος Λιάγκας

Γωγώ Μαστροκώστα: «Δεν πέθανε από τον καρκίνο – Έγινε κάτι άλλο», αποκάλυψε ο Γιώργος Λιάγκας

Ο Γιώργος Λιάγκας το πρωί της Τρίτης 26 Μαΐου αναφέρθηκε στην απώλεια της Γωγώς Μαστροκώστα, η οποία έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 56 ετών, έπειτα από μια δύσκολη μάχη με την υγεία της. Ο παρουσιαστής αποκάλυψε ότι η πρώην παρουσιάστρια και γυμνάστρια δεν πέθανε από τον καρκίνο που την ταλαιπωρούσε όλο αυτό το διάστημα.

«Δεν την κατέβαλε ο καρκίνος. Τον καρκίνο τον νίκησε μια φορά και ουσιαστικά τον νίκησε και τη δεύτερη φορά. Για να δίνουμε ένα μήνυμα στους ανθρώοους που παλεύουν με τον καρκίνο. Ο καρκίνος νικάει πολλές φορές, όμως, νικιέται και πολλές φορές. Αν δεν νικιέται 100%, ζεις πάρα πολλά χρόνια με καλή ποιότητα ζωής. Εν πολλοίς ή νικιέται ή παλεύεται», ανέφερε ο Γιώργος Λιάγκας.

«Δεν τη νίκησε ο καρκίνος. Δεν είμαι εξουσιοδοτημένος να δώσω λεπτομέρειες, αλλά δεν πέθανε από τον καρκίνο η Γωγώ. Έγινε κάτι άλλο και δεν το άντεξε ο οργανισμός της. Ήταν κάτι άλλο και με αφορμή τον καρκίνο κατέληξε. Τον πολέμησε κατάματα δύο φορές. Τη μια φορά τον νίκησε ολοκληρωτικά, την άλλη ήρθαν ισοπαλία, αλλά έγινε μια «παγαποντιά» και δεν πήγε καλά κι έτσι ηττήθηκε η Γωγώ. Για να δώσουμε ένα μήνυμα στους ανθρώπους, που μπορεί να φοβούνται», συμπλήρωσε ο παρουσιαστής του ΑΝΤ1.

Δείτε το παρακάτω βίντεο:

Μείνετε ενημερωμένοι με όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο, μέσα από το Philenews.
Εγγραφή στο Newsletter

Δείτε Επίσης

Like Recommends