CELEBRITIESMUSICEurovision 2023: Εντυπωσίασε η Κύπρος με τον Andrew που «άναψε» φωτιές στη...

Eurovision 2023: Εντυπωσίασε η Κύπρος με τον Andrew που «άναψε» φωτιές στη σκηνή!

Eντυπωσιακή ήταν η εμφάνιση του Andrew Lambrou στη σκηνή M&S Bank Arena στο Λίβερπουλ του Ηνωμένου Βασιλείου όπου διεξάγεται απόψε ο Β’Ημιτελικός του 67oυ Διαγωνισμού της Eurovision 2023! 

Ο εκπρόσωπος της Κύπρου εμφανίστηκε στη 6η θέση με το τραγούδι «Break A Broken Heart» με το οποίο εντυπωσίασε τους πάντες με την εκρηκτική του εμφάνιση, τις φωτιές και τους καταρράκτες στο σκηνικό.

Eurovision 2023 Β' Ημιτελικός - Κύπρος: Η εμφάνιση του... ξυπόλυτου Andrew Lambrou στη σκηνή!

Διαβάστε επίσης: Eurovision 2023: Δείτε LIVE τον Β’ Ημιτελικό με Ελλάδα και Κύπρο!

Το κομμάτι που ερμήνευσε υπογράφουν οι Jimmy Joker, Jimmy Jansson, Marcus Winther-John και Thomas Stengaard και στην σκηνοθετική επιμέλεια της κυπριακής συμμετοχής είναι οι Marvin Dietmann και Ross Nicholson. Πρόκειται για μια δυναμική μπαλάντα οι στίχοι της οποίας μιλούν για επιμονή και αναφέρονται σε δύναμη που αναπτύχθηκε μέσα από αγώνα.

Κατά την διάρκεια της ερμηνείας του, στο φόντο LED είδαμε να εναλλάσσεται ένας καταρράκτης και ένα πύρινο τοπίο με τεράστιες φλόγες. Φυσικά η εμφάνιση περιείχε και πυροτεχνήματα.

Andrew Lambrou Η απευθείας μετάδοση του διαγωνισμού από το Λίβερπουλ άρχισε από από το ΡΙΚ στις 22:00 ώρα Κύπρου και στον σχολιασμό των δύο Ημιτελικών και του τελικού είναι η Μελίνα Καραγεωργίου και ο Αλέξανδρος Ταραμουντά από το ΡΙΚ.

Ο Andrew διεκδικεί για την Κύπρο το πολυπόθητο εισιτήριο για τελικό που θα είναι το Σάββατο 13 Μαΐουκαι έδωσε τον καλύτερό του εαυτό τόσο φωνητικά, όσο και με την σκηνική του παρουσία!

Δείτε βίντεο με την εμφάνιση της Κύπρου: 

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS