CELEBRITIESMUSICEurovision 2023: Όλα όσα έγιναν στον Β' Ημιτελικό

Eurovision 2023: Όλα όσα έγιναν στον Β’ Ημιτελικό

Η φαντασμαγορική βραδιά του δεύτερου ημιτελικού για τον 67ο Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision που διεξάγεται φέτος στο Λίβερπουλ, ολοκληρώθηκε με την Κύπρο να  βρίσκεται στον μεγάλο τελικό του Σαββάτου! Εκτός τελικού η Ελλάδα.

Διαβάστε επίσης: Eurovision 2023: Η Κύπρος στον τελικό! Εκτός η Ελλάδα – Οι χώρες που πήραν το εισιτήριο

Το πολυπόθητο εισιτήριο για τον τελικό στις 13 Μαΐου κατάφερε να κερδίσει η Κύπρος μας η οποία εμφανίστηκε στην 6η θέση και ξεσήκωσε το κοινό με την εντυπωσιακή της συμμετοχή με τον Andrew Lambrou, ο οποίος ερμήνευσε το «Break a broken heart» και “άναψε” φωτιές στη σκηνή στο M&S Bank Arena!

Με το ατμοσφαιρικό και πολύ ερωτικό τραγούδι του, ο Κύπριος εκπρόσωπος Andrew Lambrou κατάφερε να περάσει στον μεγάλο τελικό.

Διαβάστε επίσης: Eurovision 2023: Εντυπωσίασε η Κύπρος με τον Andrew που «άναψε» φωτιές στη σκηνή!

Στον σχολιασμό των δύο Ημιτελικών και του τελικού είναι η Μελίνα Καραγεωργίου και ο Αλέξανδρος Ταραμουντά. Η Κύπρος εμφανίστηκε στην 6η θέση ενώ η Ελλάδα στην 8η θέση.

Διαβάστε επίσης: Eurovision 2023 – Α’ ημιτελικός: Oι χώρες που προκρίθηκαν στον τελικό, τα φαβορί και οι εκπλήξεις (βίντεο)

Στη φετινή διοργάνωση σημαντική ήταν η αλλαγή στον τρόπο ψηφοφορίας, καθώς αποκλειστικά και μόνο οι θεατές, καθόρσαν τα τραγούδια που προκρίθηκαν από τους δύο ημιτελικούς στον Μεγάλο Τελικό, ενώ δυνατότητα ψήφου δόθηκε για πρώτη φορά, σε θεατές από χώρες που δεν συμμετέχουν στον διαγωνισμό («Rest Of The World»).

Διαβάστε επίσης: Eurovision 2023: Η εντυπωσιακή εμφάνιση της Ελλάδας με τον Βίκτωρ στον Β’ Ημιτελικό

Δείτε όλα όσα έγιναν στον Β’ ημιτελικό της Eurovision 2023:

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS