CELEBRITIESMUSICEurovision 2023: Η εντυπωσιακή εμφάνιση της Ελλάδας με τον Βίκτωρ στον Β'...

Eurovision 2023: Η εντυπωσιακή εμφάνιση της Ελλάδας με τον Βίκτωρ στον Β’ Ημιτελικό

Eντυπωσιακή ήταν η εμφάνιση του Βίκτωρ Βερνίκος στη σκηνή M&S Bank Arena στο Λίβερπουλ του Ηνωμένου Βασιλείου όπου απόψε διεξάγεται ο Β’Ημιτελικός του Διαγωνισμός της Eurovision! 

Με νεανικό στυλ και με ανέμελη διάθεση, που συνάδει με την ηλικία του, ανέβηκε στην σκηνή της ο 16χρονος Victor με το τραγούδι «What They Say».

Διαβάστε επίσης: Eurovision 2023 – LIVE: Σε εξέλιξη ο Β’ Ημιτελικός με Κύπρο και Ελλάδα!

Το μεγαλύτερο μουσικό και τηλεοπτικό γεγονός της Ευρώπης, είναι σε εξέλιξη και ο εκπρόσωπος της Ελλάδας εμφανίστηκε στην 8η θέση με μία φεστιβαλική και δυναμική ρυθμική μπαλάντα που ο ίδιος έγραψε στα 14 του, για να μοιραστεί ένα προσωπικό του βίωμα.

Τη σκηνική παρουσία υπογράφει ο διευθυντής Μπαλέτου της Λυρικής Σκηνής Κωνσταντίνος Ρήγος και την ενδυματολογική επιμέλεια του Βίκτωρα έχει αναλάβει ο Γιώργος Σεγρεδάκης.

Διαβάστε επίσης: Eurovision 2023: Εντυπωσίασε η Κύπρος με τον Andrew που «άναψε» φωτιές στη σκηνή!

Η απευθείας μετάδοση του διαγωνισμού από το Λίβερπουλ άρχισε στις 22:00 ώρα Κύπρου από το ΡΙΚ και στον σχολιασμό των δύο Ημιτελικών και του τελικού είναι η Μελίνα Καραγεωργίου και ο Αλέξανδρος Ταραμουντά.

Ο Victor διεκδικεί για την Ελλάδα το πολυπόθητο εισιτήριο για τελικό που θα είναι το Σάββατο 13 Μαΐου και έδωσε τον καλύτερό του εαυτό.

Δείτε την εμφάνιση της Ελλάδας στον Β’ Ημιτελικό:

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS