CELEBRITIESMUSICEurovision 2024 – Β’ ημιτελικός: Ξεσήκωσε την Ευρώπη η Μαρίνα Σάττι με...

Eurovision 2024 – Β’ ημιτελικός: Ξεσήκωσε την Ευρώπη η Μαρίνα Σάττι με το «Ζάρι»! (βίντεο)

Εκρηκτική ήταν η εμφάνιση της Ελλάδας με την Μαρίνα Σάττι, η οποία ανέβηκε στη σκηνή του Malmo Arena στην Σουηδία όπου απόψε διεξάγεται ο Β’ ημιτελικός του 68oυ της Eurovision και έριξε την καλύτερη ζαριά της. 

Η φετινή εκπρόσωπος της Ελλάδας εμφανίστηκε στην τρίτη θέση και τραγούδησε το “ZAΡI” με το οποίο ξεσήκωσε του Euro fans τόσο με την δυναμική σκηνική της παρουσία και την ενέργεια που είχε, όσο και φωνητικά. Στόχος της να κερδίσει το πολυπόθητο εισιτήριο για τελικό που θα είναι το Σάββατο 11 Μαΐου.

Διαβάστε επίσης: Eurovision 2024 – Β’ ημιτελικός: Ξεσήκωσε την Ευρώπη η Μαρίνα Σάττι με το «Ζάρι»! (βίντεο)

Marina

Τη μουσική του τραγουδιού «ZARI», που παντρεύει σύγχρονα, παραδοσιακά και έθνικ στοιχεία, συνέθεσαν οι Μαρίνα Σάττι, OGE, Kay Be, Nick Kodonas, Jay Stolar, Gino The Ghost και Jordan Palmer, ενώ τους στίχους υπογράφουν οι VLOSPA, OGE, Μαρίνα Σάττι και Solmeister. Creative director της εμφάνισης της Μαρίνας Σάττι στη σκηνή της Eurovision είναι ο Φωκάς Ευαγγελινός, τη χορογραφία και το movement direction έχει αναλάβει ο Mecnun Giasar (Majnoon), ενώ το art direction οι NMR.

Σε απευθείας μετάδοση από το ΡΙΚ παρακολουθούμε απόψε τις 16 χώρες να διαγωνίζονται με στόχο να φτάσουν στον μεγάλο τελικό. Yπενθυμίζουμε ότι η 17χρονη Silia Kapsis έστειλε την Κύπρο στον τελικό με το τραγούδι “LIAR”.

Παρουσιάστριες της βραδιάς είναι η Σουηδή κωμικός και τηλεοπτική παρουσιάστρια Petra Mede και η Σουηδό-αμερικανίδα ηθοποιός, Malin Åkerman, όπως και στον πρώτο ημιτελικό.

Δείτε την εμφάνιση της Μαρίνας Σάττι:

Δείτε LIVE τον Β΄ημιτελικό:

Η σειρά εμφάνισης των χωρών στον Β΄ Ημιτελικό: Μάλτα, Αλβανία, Ελλάδα, Ελβετία, Τσεχία, Γαλλία, Αυστρία, Δανία, Αρμενία, Λετονία, Ισπανία, Άγιος Μαρίνος, Γεωργία, Βέλγιο, Εσθονία, Ιταλία, Ισραήλ, Νορβηγία, Ολλανδία.

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS