HomeARCHIVEΗ Τάμτα θα ανοίξει τον ημιτελικό της Eurovision

Η Τάμτα θα ανοίξει τον ημιτελικό της Eurovision

Η Κύπρος με την Τάμτα και το «Replay» θα βγει πρώτη στη σκηνή, ενώ η Ελλάδα με την Κατερίνα Ντούσκα και το «Better Love» θα εμφανιστεί 16η, δηλαδή προτελευταία

Ανακοινώθηκε την Τρίτη η σειρά εμφάνισης των χωρών που θα πάρουν μέρος στους δύο ημιτελικούς του μουσικού διαγωνισμού της Eurovision 2019.

Η Ελλάδα και η Κύπρος θα διαγωνιστούν στον πρώτο ημιτελικό της Τρίτης 14 Μαΐου (θα ακολουθήσει δεύτερος την Πέμπτη 16 Μαΐου).

Η Κύπρος με την Τάμτα και το «Replay» θα βγει πρώτη στη σκηνή, ενώ η Ελλάδα με την Κατερίνα Ντούσκα και το «Better Love» θα εμφανιστεί 16η, δηλαδή προτελευταία.

Να σημειωθεί πως ο τελικός της Eurovision θα πραγματοποιηθεί στο Τελ Αβίβ του Ισραήλ στις 18 Μαΐου του 2019.

Μείνετε ενημερωμένοι με όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο, μέσα από το Philenews.
Εγγραφή στο Newsletter

Δείτε Επίσης

Like Recommends