Ο Μάριος Φραγκούλης συναντά το κοινό του σε μία σειρά συναυλιών που θα πραγματοποιήσει από τον Ιούλιο ως τον Σεπτέμβριο του 2020 στην Ελλάδα και την Κύπρο.
Καλωσορίζοντας το καλοκαίρι, μεταφέρει για άλλη μια φορά με το τραγούδι του το μήνυμα της ελπίδας και της αγάπης. Στη Κύπρο θα παρουσιάσει τις συναυλίες του στις 25 Σεπτεμβρίου Σχολή Τυφλών στη Λευκωσία και στις 26 Σεπτεμβρίου στο Αρχαίο θέατρου του Κουρίου.
Οι συναυλίες θα αρχίσουν στις 21:00
Ο Μάριος θα μας χαρίσει ωραίες μαγικές στιγμές με τραγούδια από τα άλμπουμ του αλλά και πολλά άλλα ακόμα αγαπημένα τραγούδια από το τεράστιο ρεπερτόριό του, ελληνικό και ξένο. Μαζί με τους αξιόλογους νέους συνεργάτες του, τη Μυρτώ Βασιλείου και τον Βασίλη Κούρτη θα υφάνουν ένα πρόγραμμα φτιαγμένο από έρωτα και άστρα.
Ο Μάριος Φραγκούλης, ο αγαπημένος διεθνής τενόρος έχει συμπράξει με μερικές από τις πιο σημαντικές ορχήστρες στον πλανήτη συγκλονίζοντας το κοινό στη Σκάλα του Μιλάνου, στο Royal Albert Hall, στο Carnegie Hall καθώς και σε αμέτρητες άλλες αίθουσες σε όλη την Αμερική , Ευρώπη, Αυστραλία, Ασία και Αφρική, επιστρέφει στην Ελλάδα με ένα πρόγραμμα που θα σας συναρπάσει.

Θεσμικοί Χορηγοί:
Πολιτιστικές Υπηρεσίες
Υφυπουργείο Πολιτισμού
Χορηγός Φιλοξενίας: Ξενοδοχείο St Raphael
Εισιτήρια: tickethour.com.cy Tηλ. 77 77 70 40, όλα τα ACS couriers και από το ταμείο του Κηποθεάτρου Λεμεσού από τις 16:00 – 19:00
ΧΟΡΗΓΟΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: ΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΟΣ, ACTIVE 107,4, GOING OUT

