CELEBRITIESMUSICΗ PJ Harvey δίνει πρόγευση του άλμπουμ «Uh Huh Her – Demos»

Η PJ Harvey δίνει πρόγευση του άλμπουμ «Uh Huh Her – Demos»

Η PJ Harvey συνεχίζει τις επανακυκλοφορίες των παλαιότερων άλμπουμ της.
Η PJ Harvey δίνει πρόγευση του άλμπουμ «Uh Huh Her – Demos» με μια ανεπεξέργαστη ερμηνεία του τραγουδιού «Shame», το οποίο περιλαμβανόταν στο αρχικό «Uh Huh Her» του 2004.

Στην ηχογράφηση παίζει χαμηλές νότες στην κιθάρα της, με ελάχιστα κρουστά και ακορντεόν, καθώς τραγουδά «Shame is the shadow of love», όπως ακριβώς έκανε στο αρχικό άλμπουμ.

Το «Uh Huh Her – Demos» θα κυκλοφορήσει στις 30 Απριλίου από τις Universal Music Catalogue (UMC) / Island Records σε ψηφιακή μορφή, σε βινύλιο και σε CD και θα συνοδεύεται επίσης από την επανέκδοση του αρχικού δίσκου.

Η PJ Harvey ξεκίνησε πέρυσι επανακυκλοφορίες των άλμπουμ της και των demo ηχογραφήσεων που αντιστοιχούσαν σε κάθε ένα από αυτά.

Αν και το πρωτότυπο άλμπουμ του «Uh Huh Her» περιλάμβανε 14 τραγούδια, η έκδοση με τα demos του θα περιλαμβάνει μόνο εννέα από αυτά. Παραλείπονται κάποια κομμάτια πιο σύντομης διάρκειας, όπως το «No Child Of Mine», το οποίο ανέπτυξε πλήρως για το δίσκο «Before The Poison» της Marianne Faithfull.

Όπως και στις προηγούμενες επανεκδόσεις, το mastering στις εκδοχές για βινύλιο του «Uh Huh Her» και του «Uh Huh Her – Demos» έκανε ο Jason Mitchell υπό την καθοδήγηση του Head, συνεργάτη της PJ Harvey εδώ και πολλά χρόνια.

Σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ, η έκδοση των demos θα περιέχει καινούργιο υλικό, συμπεριλαμβανομένων ανέκδοτων φωτογραφιών της PJ Harvey από τη Maria Mochnacz, η οποία συνεργάστηκε για τη συσκευασία του άλμπουμ με τον Rob Crane, τον σχεδιαστή του αρχικού «Uh Huh Her».

Με αφορμή την επανέκδοση του «Uh Huh Her» θα κυκλοφορήσουν βελτιωμένες εκδοχές των μουσικών βίντεο για τα τραγούδια «Shame», «You Come Through» και «The Letter».

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS