HomeARCHIVEΕπιστρέφει στην τηλεόραση η Ελένη Τσολάκη με καλοκαιρινή εκπομπή

Επιστρέφει στην τηλεόραση η Ελένη Τσολάκη με καλοκαιρινή εκπομπή

Παρά τις προτάσεις που δέχθηκε για να επιστρέψει στην τηλεόραση, η Ελένη Τσολάκη είναι από τα πρόσωπα που επέλεξαν να μείνουν εκτός τηλεόρασης τη φετινή σεζόν. 

Αυτό βέβαια την βοήθησε, αφού έτσι έκανε μία παύση, γέμισε τις μπαταρίες της και τώρα ετοιμάζεται για την τηλεοπτική της επιστροφή και μάλιστα με πρωινή εκπομπή.

Η αποκάλυψη έγινε το πρωί της Παρασκευής στην εκπομπή “Happy Day”.

Σύμφωνα λοιπόν με το ρεπορτάζ, η γνωστή δημοσιογράφος βρίσκεται σε συζητήσεις με το Open για να αναλάβει την παρουσίαση μιας πρωινής καλοκαιρινής ψυχαγωγικής εκπομπής, παρόμοια με αυτή που πέρσι παρουσίαζε η Ελένη Χατζίδου, ο Ετεοκλής Παύλου, ο Γρηγόρης Γκουντάρας και η Ναταλί Κάκκαβα.

Ποιος είναι ο όρος που έβαλε; 

Ωστόσο υπάρχει μια βασική προϋπόθεση που έχει θέσει η Ελένη Τσολάκη για να επιστρέψει στην τηλεόραση. Η παρουσιάστρια έχει ζητήσει στο διετές συμβόλαιο που ζητάει να μάθει και το project που θα αναλάβει το χειμώνα και αυτός είναι ο λόγος που μέχρι στιγμής δεν έχουν πέσει οι τελικές υπογραφές.

Δείτε στο παραπάνω βίντεο το σχετικό απόσπασμα από την εκπομπή «Happy Day».

Μείνετε ενημερωμένοι με όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο, μέσα από το Philenews.
Εγγραφή στο Newsletter

Δείτε Επίσης

Like Recommends