HomeARCHIVEJ2US: Ο Μαρίνος Κόνσολος φίλησε την Ελένη Δήμου στο στόμα και η τραγουδίστρια «πάγωσε»

J2US: Ο Μαρίνος Κόνσολος φίλησε την Ελένη Δήμου στο στόμα και η τραγουδίστρια «πάγωσε»

Ξαφνιάστηκε η Ελένη Δήμου με το αιφνιαδιαστικό φιλί στο στόμα του παρτενέρ της στο show, Μαρίνου Κόνσολου.

Στο επεισόδιο τυ J2US το βράδυ του Σαββάτου το πρώτο ζευγάρι που ανέβηκε στην σκηνή ήταν ο Κύπριος ηθοποιός, με την coach του Ελένη Δήμου.

Με το τραογούδι των Maneskin «Zitti e buoni», ξεσήκωσαν το τηελοπτικό κοινό και την κριτική επιτροπή.

Στο τέλος της εμφάνισης τους ο ηθοποιός φίλησε την τραγουδίστρια και αξίζει να δέιτε την αντίδρασή της στο πιο κάτω βίντεο.

«Εντάξει το σήκωνε νομίζω το τραγουδάκι;» είπε ο Μαρίνος Κόνσολος στον Νίκο Κοκλώνη αμέσως μετά το τέλος του τραγουδιού. «Το τραγουδάκι, την Ελένη τη ρώτησες;» του απάντησε ο παρουσιαστής με την Ελένη Δήμου να σχολιάζει χιουμοριστικά προς τον Νίκο Κοκλώνη: «Εσύ θα την πληρώσεις».

Μείνετε ενημερωμένοι με όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο, μέσα από το Philenews.
Εγγραφή στο Newsletter

Δείτε Επίσης

Like Recommends