CELEBRITIESTVGNTM 5: H 79χρονη κυρία Τίτσα που ξετρέλανε κριτές και twitter (βίντεο)

GNTM 5: H 79χρονη κυρία Τίτσα που ξετρέλανε κριτές και twitter (βίντεο)

Υποκλίθηκαν στην εμφάνισή της. 

Πρεμιέρα έκανε χθες ο 5oς κύκλος του GNTM και από το πρώτο επεισόδιο ξεχώρισε ένα πρόσωπο που ξετρέλανε τόσο τους κριτές όσο και τους τηλεθεατές και χρήστες του twitter.

Πρόκειται μία υπέροχη κυρία και πρώην μπαλαρίνα, την Παναγιώτα Λάβδα η οποία στα 79 της χρόνια αποφάσισε να συμμετάσχει σε έναν τηλεοπτικό διαγωνισμό ομορφιάς, κάτι που δεν βλέπουμε συχνά.

Η κυρία Παναγιώτα, την οποία φωνάζουν Τίτσα, μεγάλωσε στην Αμερική και έχει μια κόρη και δύο εγγονές, 30 και 27 ετών, που ήταν και αυτές που την δήλωσαν στο ριάλιτι μόδας.

Η εμφάνιση της κυρίας Τίτσα, ενθουσίασε τους πάντες αφού δε «μάσησε» και στάθηκε μπροστά από τους τέσσερις κριτές οι οποίοι την αποθέωσαν όπως και οι χρήστες του διαδικτύου.

Ντυμένη με ένα λευκό εντυπωσιακό σύνολο, η 79χρονη πέρασε με τέσσερα «ναι» στην επόμενη φάση του GNTM και δεν έκρυψε τη χαρά της.

Η Βίκυ Καγιά συγκινήθηκε μάλιστα πολύ και συνεχάρη την 79χρονη που, επίσης, δεν μπορούσε να συγκρατήσει τα δάκρυά της. Καθώς έβγαινε από την αίθουσε καταχειροκροτήθηκε φυσικά από τις συμπαίκτριες της, ενώ στο πλευρό της είχε πάντα την κόρη της.

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS