CELEBRITIESTVΑτζούν: Η στιγμή που ρωτάει τον Πρίαμο και την Ελευθερία για την...

Ατζούν: Η στιγμή που ρωτάει τον Πρίαμο και την Ελευθερία για την σχέση τους!

Μάριος Πρίαμος και Ελευθερία Ελευθερίου, είναι δύο πρόσωπα που στο φετινό Survivor έχουν απασχολήσει αρκετά με τη σχέση τους, αλλά και την εμπλοκή της Καρολίνας σε αυτήν.

Στο χθεσινό επεισόδιο είδαμε ξανά τον Ατζούν Ιλίτζαλιο να αναλαμβάνει ρόλο του παρουσιαστή και όχι μόνο, αφού…ρώτησες ευθέως τους δύο παίκτες κατά τη διάρκεια ενός νέου παιχνιδιού, για την σχέση τους.

Διαβάστε επίσης: Καρολίνα Καλύβα: «Η σχέση μου με τον Μάριο είναι σε παύση, δεν με νοιάζει τι κάνει η Ελευθερία»

Καθώς λοιπόν οι παίκτες προσπαθούν να δώσουν τον καλύτερο ευατό τους στο νέο παιχνίδι μνήμης, ο Τούρκος παραγωγός με διάφορες ερωτήσεις του τους αποσυντόνιζε.

Κάποιοι survivors δεν τα κατάφεραν, ενώ κάποιοι άλλοι τα πήγαν εξαιρετικά, μεταξύ αυτών και ο Κύπριος παίκτης Μάριος Πρίαμος Ιωαννίδης.

Διαβάστε επίσης: Μάριος Πρίαμος – Ελευθερία Ελευθερίου ξανά μαζί: Οι τρυφερές στιγμές τους στο Survivor

«Είμαστε μια χαρά με την Ελευθερία. Είμαστε πολύ καλοί φίλοι… Είμαστε πολύ καλά. Προσπαθείς τώρα να με συγχύσεις αλλά δεν θα τα καταφέρεις. Ναι, είμαστε κοντά». δήλωσε σε ερώτηση που του έκανε ο Ατζούν για την Ελευθερία.

Δείτε στο 13:11

Σε αντίθεση με τον Μάριο Πρίαμο, η Κύπρια τραγουδίστρια δεν κατάφερε να μείνει συγκεντρωμένη μετά τις ερωτήσεις που δέχθηκε από τον Ατζούν και αφορούσαν τον Μάριο Πρίαμο:

«Είμαστε πάρα πολύ καλοί φίλοι. Γενικά στη ζωή μου αυτοσαρκάζεσαι, πρέπει να μην τα παίρνεις όλα στα σοβαρά. Ο Μάριος είναι ευγενικός μερικές φορές. Θέλει χρόνο για να τον εμπιστευτώ ξανά. Τον εμπιστευόμουν στο παρελθόν αλλά όχι πια» είπε μεταξύ άλλων.

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS