HomeARCHIVEΤα 2 νέα πρόσωπα του «My Style Rocks»

Τα 2 νέα πρόσωπα του «My Style Rocks»

Με δύο αλλαγές σε πρόσωπα θα επιστρέψει το «My style rocks» τη νέα τηλεοπτική σεζόν. Όπως όλα δείχνουν ο Λάκης Γαβαλάς και η Έβελυν Καζαντζόγλου δεν θα είναι στην κριτική επιτροπή στον επόμενο κύκλο.

Διαβάστε επίσης: My Style Rocks: Ανέτρεψε όλα τα δεδομένα και έφυγε με 30.000 ευρώ – Λύγισε η Κατερίνα Καραβάτου στην ανακοίνωση (vid)

Ο ΣΚΑΪ θέλει να κλείσει τον Γιώργο Καράβα για τη μία θέση που θα μείνει κενή, ενώ παράλληλα αναζητείται και ποιο πρόσωπο θα αντικαταστήσει την Έβελυν Καζαντζόγλου. Ένα όνομα που έπεσε στο τραπέζι είναι της Αλεξάνδρας Κατσαΐτη.

Όπως σας γράψαμε και στο προηγούμενο τεύχος, το παιχνίδι μόδας δεν θα… ξεκουραστεί τελικά όπως ήταν το αρχικό πλάνο, αλλά θα επιστρέψει κανονικά με νέο κύκλο τον Σεπτέμβριο. Στις θέσεις τους θα παραμείνουν η παρουσιάστρια Κατερίνα Καραβάτου και ο συμπατριώτης μας Στέλιος Κουδουνάρης, που είναι κομμάτι πια του παιχνιδιού.

Μείνετε ενημερωμένοι με όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο, μέσα από το Philenews.
Εγγραφή στο Newsletter

Δείτε Επίσης

Like Recommends