Η νέα ολοκληρωμένη αντηλιακή προστασία από τη Vichy

0
1782

H VICHY εξειδικεύεται στη μελέτη των επιπτώσεων του εκθεσιώματος στην επιδερμίδα. Το εκθεσίωμα αποτελεί το σύνολο των εξωγενών και ενδογενών παραγόντων (εκτός του γονιδιώματος) που επιδρούν κι επιταχύνουν τη γήρανση της επιδερμίδας. Εξωγενείς παράγοντες θεωρούνται π.χ. ο ήλιος, η ρύπανση, οι κλιματικές αλλαγές ενώ ενδογενείς είναι π.χ. οι ορμονικές αλλαγές, το στρες, το κάπνισμα, η διατροφή, κλπ.

Τα Εργαστήρια VICHY ενσωματώνουν τη γνώση και την εξειδίκευση γύρω από το Εκθεσίωμα, προτείνοντας νέες συνθέσεις για την προστασία της επιδερμίδας. Η VICHY παρουσιάζει την εξειδικευμένη σειρά αντηλιακών νέας γενιάς Capital Soleil, που συνδυάζει προστασία, διόρθωση και πρόληψη μελλοντικών βλαβών.

ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΗ ΣΕΙΡΑ ΑΝΤΗΛΙΑΚΩΝ ΝΕΑΣ ΓΕΝΙΑΣ
NEO CAPITAL SOLEIL SPF 50+ | Kατά της λιπαρότητας, CAPITAL SOLEIL SPF 50+ | Κατά των ρυτίδων, CAPITAL SOLEIL SPF 50+ | Κατά των κηλίδων

ΑΝΤΗΛΙΑΚΑ ΝΕΡΑ
Καινοτόμα σύνθεση διφασικών αντηλιακών νερών. Αντηλιακή προστασία με ευρέος φάσματος σύστημα UV φίλτρων και φυσικά δραστικά συστατικά, με μοναδική, καινοτόμα υφή! Διαθέσιμα σε SPF30 & SPF50.
Μια υπέροχη αναλογία «ελαιώδους» και «υδάτινης» φάσης στη σύνθεση προσφέρει άψογο και αόρατο αποτέλεσμα. Ανακινούμε δυνατά το μπουκάλι, ώστε οι δύο φάσεις να αναμειχθούν δημιουργώντας μια υφή απίστευτα ανάλαφρη, υπέροχα δροσερή και εξαιρετικά αποτελεσματική. Χάρη στην ειδική αντλία του μπουκαλιού, διαχέονται 1.000.000 σταγόνες σε κάθε εφαρμογή, δηλαδή 17 φορές περισσότερο από ένα κλασικό σπρέι, ενώ η σύνθεση παραμένει λεπτόρρευστη, αέρινη, και εντελώς διάφανη. Το πιο σημαντικό, τα φίλτρα διαχέονται ομοιόμορφα στην επιδερμίδα, εξασφαλίζοντας τη μέγιστη προστασία.

Τα αντηλιακά προϊόντα Vichy θα τα βρεις στα φαρμακεία