BEAUTYΜήπως δυσκολεύεσαι να επιλέξεις τη σωστή απόχρωση ενός nude κραγιόν;

Μήπως δυσκολεύεσαι να επιλέξεις τη σωστή απόχρωση ενός nude κραγιόν;

Αν αναρωτιέσαι, μήπως είναι καλύτερα να μην αποπειραθείς να πλησιάσεις τις nude αποχρώσεις, σου δίνουμε την απάντηση που πήραμε από τους experts: ανεξαιρέτως κομψό, το nude κραγιόν είναι απαραίτητο για κάθε νεσεσέρ, ταιριάζει με κάθε στιλ και έχει όλες τις προδιαγραφές, για να σας βγάλει ασπροπρόσωπη από το πρωί μέχρι το βράδυ – σίγουρα του αξίζει μια θέση σε κάθε νεσεσέρ.

Το nude κραγιόν θεωρείται από τα πιο απαιτητικά κεφάλαια στο μακιγιάζ και υπάρχει λόγος για αυτό: αν είναι πολύ σκούρο για τον τόνο της επιδερμίδας σου, θα μοιάζει σα μια αποτυχημένη απόπειρα να φορέσεις καφέ κραγιόν, ενώ αν είναι πολύ πιο ανοιχτό, θα… ρουφήξει τη ζωντάνια από το πρόσωπό σου.

Inbeautmag 276084915 486972209741240 9147585500476124226 N

Το μυστικό για να βρεις το ιδανικό nude κραγιόν βρίσκεται στον τόνο και τον υποτόνο (undertone) της επιδερμίδας σου -αυτά τα δύο στοιχεία θα σας οδηγήσουν στη σωστή επιλογή. Όπως εξήγησε σε συνέντευξή της η celebrity makeup artist Fiona Stiles «Όταν βλέπεις nude κραγιόν στα περιοδικά, η επιδερμίδα έχει τον ίδιο τόνο με τα χείλη. Αυτό, όμως, δεν είναι κολακευτικό στην πραγματική ζωή – τα χείλη χρειάζονται μια «ζεστασιά», αλλά και να διαχωρίζονται από την επιδερμίδα».

24 1

Ένας γενικός, αλλά χρυσός κανόνας: το βάθος του χρώματος θα πρέπει να σχετίζεται με τον τόνο της επιδερμίδας, δηλαδή όσο πιο ανοιχτόχρωμη η επιδερμίδα, τόσο πιο ανοιχτόχρωμο το nude κραγιόν που θα επιλέξεις – και αντίστοιχα για τους πιο σκούρους τόνους δέρματος.

Οι επιλογές σου αμέτρητες…

Sisley Phyto-Lip Twist, Rosy Nude

L’Absolu Rouge Intimatte, Lancome

Bobbi Brown Luxe Lip Color, Neutral Rose

Lip Power, No 104, Giorgio Armani

Nudissimo Diego Dalla Palma

Liop

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS