CELEBRITIESMUSICEurovision 2024: Σείστηκε το στάδιο με το μεγάλο φαβορί, την Κροατία!

Eurovision 2024: Σείστηκε το στάδιο με το μεγάλο φαβορί, την Κροατία!

Μεγάλο φαβορί για νίκη της φετινής Eurovision η οποία διεξάγεται στο Μάλμε της Σουηδίας, είναι το τραγούδι της Κροατίας το οποίο φιγουράρει στην πρώτη θέση. Χθες στον Α’ ημιτελικό, επικράτησε ένας χαμός στο κατάμεστο Μalmo Αrena όταν με τον Baby Lasagna επί σκηνής και το “Rim Tim Tagi Dim”!

Διαβάστε επίσης: Eurovision 2024: Η Κύπρος πήρε το «χρυσό» εισιτήριο για τον τελικό! Οι χώρες που προκρίθηκαν και η εκρηκτική Φουρέιρα

Η εμφάνιση της Κροατίας θυμίζει κάτι από… Maneskin και ο 28χρονος Κροάτης Baby Lasagna έρχεται με φόρα για τη νίκη της φετινής Eurovision, με το ροκ κομμάτι του.

Διαβάστε επίσης: Eurovision 2024: Οι χορευτές της Κύπρου «κόλασαν» το twitter!

Ο Marko Purišić, γνωστός ως Baby Lasagna, είναι Κροάτης τραγουδιστής, τραγουδοποιός και μουσικός παραγωγός. Μέχρι πέρσι ήταν ο κιθαρίστας του ροκ συγκροτήματος Manntra, ωστόσο αποφάσισε να ακολουθήσει solo καριέρα, κυκλοφορώντας τα δικά του singles.

Διαβάστε επίσης: Eurovision 2024: Η Ελένη Φουρέιρα «μάγεψε» ξανά την Ευρώπη και ξεσήκωσε το Μάλμε

Ο Κροάτης τραγουδιστής, επιθυμεί να τραβήξει την προσοχή του κοινού της Eurovision 2024 στις κοινωνικές και πνευματικές προκλήσεις των ανθρώπων και της κοινωνίας, καθώς η Κροατία είναι μία χώρα όπου μέρα με τη μέρα όλο και περισσότεροι νέοι την εγκαταλείπουν για ένα καλύτερο μέλλον.

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS