CELEBRITIESMUSICΗ Έλενα Παπαρίζου, έτοιμη να βάλει ξανά «φωτιά» στη σκηνή της Eurovision...

Η Έλενα Παπαρίζου, έτοιμη να βάλει ξανά «φωτιά» στη σκηνή της Eurovision με το “My Number One”, 19 χρόνια μετά

Η Έλενα Παπαρίζου με το “My Number One” ξανά στη σκηνή της Eurovision!

Το πολυπόθητο εισιτήριο για τον τελικό του 68ου Διαγωνισμού Τραγουδιού της Eurovision που διεξάγεται στο Μάλμε της Σουηδίας, θα διεκδικήσει απόψε στον δεύτερο ημιτελικό η Μαρίνα Σάττη με το τραγούδι «ZARI». Η Ελλάδα θα εμφανιστεί στη σκηνή του Malmo Αrena στην 3η θέση.

Διαβάστε επίσης: Eurovision 2024: Απόψε ο δεύτερος ημιτελικός και η μεγάλη στιγμή της Μαρίνας Σάττι

Απόψε δυο «πρώτα» ονόματα -και μεγάλες νικήτριες της Eurovision- θα κάνουν την εμφάνισή τους στη σκηνή του β’ ημιτελικού. Η νικήτρια το 2005 με το My Number One και η Τουρκάλα Σερντάμπ Ερενέρ που κατέκτησε το 2003 την πρώτη θέση με το Everyway that I can αναμένεται να ξεσηκώσουν τους eurofans όπως έκανε στον πρώτο ημιτελικό η Ελένη Φουρέιρα και ο θρυλικός Τζόνι Λόγκαν.

Η Έλενα Παπαρίζου επιστρέφει δυναμικά για να χαρίσει ένα εντυπωσιακό act με ένα τραγούδι που έχει χαραχτεί τη μνήμη όλων έρχεται για να ξεσηκώσει τους πάντες!

Όπως είδαμε από βίντεο που κυκλοφόρησαν από την χθεσινή της πρόβα, θα είναι ντυμένη με μια εντυπωσιακή μαύρη φόρμα με χρυσές λεπτομέρειες και θα δώσει ρέστα επί σκηνής. Όπως θα δείτε στο σημείο με τη λύρα χορεύει μόνη της και ακούγονται οι φωνές ενθουσιασμού μέσα από το στάδιο του Μάλμε!

Δείτε το βίντεο με την πρόβα της Έλενας Παπαρίζου:

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS