CELEBRITIESSHOWBIZΑντρέας Γεωργίου - Σιμώνη Χριστοδούλου: Ο έρωτας, οι χωρισμοί και τελικά η...

Αντρέας Γεωργίου – Σιμώνη Χριστοδούλου: Ο έρωτας, οι χωρισμοί και τελικά η πρόταση γάμου στη Νέα Υόρκη

Η γνωριμία, ο έρωτας, οι χωρισμοί και τελικά ο γάμος.

«Δεν θα κρυβόμαστε μεταξύ μας, παντρεύομαι φέτος, είναι κάτι που ήρθε από μόνο του, είμαι χαρούμενος» παραδέχθηκε ο Αντρέας Γεωργίου στην εκπομπή του Κώστα Τσουρού στις 7 Απριλίου, μετά τις φήμες και τα δημοσιεύματα που τον ήθελαν να παντρεύεται, κάτι που τελικά επιβεβαίωσε ο ίδιος μέσα από την τηλεοπτική εκπομπή.

Διαβάστε επίσης: Αντρέας Γεωργίου: «Το επιβεβαιώνω, παντρεύομαι φέτος, δεν θα κρυβόμαστε» (βίντεο)

«Θα σου πω ότι φέτος παντρεύομαι. Είναι κάτι που ήρθε μόνο του και είμαι πάρα πολύ χαρούμενος και θα μείνω μέχρι εκεί. Το επιβεβαιώνω, δεν θα κρυβόμαστε μεταξύ μας. Ήθελα να το προστατέψω όσο μπορούσα γιατί δεν θέλω αυτό το γεγονός να είναι σόου, αλλά κάτι δικό μου που θα το μοιραστώ με τους δικούς μου ανθρώπους. Αισθάνομαι αμήχανα να συζητώ γι’ αυτό γιατί το εκθέτω πολύ και θέλω να το κρατήσω όσο δικό μου γίνεται» εξομολογήθηκε.

Ο αγαπημένος Κύπριος ηθοποιός και σκηνοθέτης κρατούσε τη σχέση αυτή εδώ και χρόνια μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Δημοσιεύματα κατά καιρούς τον ήθελαν να βρίσκεται σε σχέση με την εντυπωσιακή Σιμώνη Χριστοδούλου, όπως και αρκετά δημοσιεύματα συχνά τους ήθελαν να χωρίζουν.

«Δεν μου αρέσει να μιλάω για τα προσωπικά γιατί την έπαθα πολλές φορές. Ενθουσιάζομαι και μπαίνω σε καταστάσεις… Όμως, θα σου πω αυτό και θα το κλείσω. Είμαι κι εγώ ένας από τους ανθρώπους που ο κορονοϊός κάπως τους επηρέασε και δεν είμαι σε σχέση. Αλλά πολύ όμορφα, πολύ πολιτισμένα είμαστε φίλοι και το κλείνουμε εδώ», είχε δηλώσει στο παρελθόν, ωστόσο τελικά ήρθε η επανασύνδεση για το ζευγάρι.

Κάπως έτσι, η γνωστή makeup artist του έκλεψε την καρδιά και πήραν την απόφαση να ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας. Ο γάμος τους θα πραγματοποιηθεί τον ερχόμενο Σεπτέμβριο στη γενέτειρά και των δυο, την Κύπρο.

Διαβάστε επίσης: Αντρέας Γεωργίου – Σιμώνη Χριστοδούλου: Αυτοί θα είναι οι κουμπάροι τους

Αντρέας Γεωργίου – Σιμώνη Χριστοδούλου: Η γνωριμία τους 

Η εντυπωσιακή make up artist ζει μόνιμα στην Κύπρο ενώ η πρώτη γνωριμία με τον Αντρέα Γεωργίου έγινε το 2017 όταν βρισκόταν ανάμεσα στους συνεργάτες του για τη σειρά, «Το Τατουάζ». Είναι fan των ταξιδιών, ενώ όπως βλέπουμε μέσα από τον λογαριασμό στο Ιnstagram αγαπά ιδιαίτερα τα μακρινά ταξίδια. Η Νέα Υόρκη είναι από τους αγαπημένους της προορισμούς.

Αντρέας Γεωργίου – Σιμώνη Χριστοδούλου: Η πρόταση γάμου στην Νέα Υόρκη

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του like.com.cy, η πρόταση γάμου έγινε λίγο πριν τα χριστούγεννα, όταν το ζευγάρι ταξίδεψε στη Νέα Υόρκη. Από τότε η 27χρονη καλλονή σύντροφός του δεν αποχωρίζεται το μονόπετρο που της χάρισε ο αγαπημένος της. Το ζευγάρι αυτή την περίοδο τρέχει με τις προετοιμασίες του γάμου τους.

Η πρώτη ανάρτηση με κοινή τους φωτογραφία

Μέχρι πριν από μερικές μέρες, είχαμε δει ελάχιστες κοινές φωτογραφίες του Αντρέα Γεωργίου με την αγαπημένη του.

Καμία όμως από αυτές τις φωτογραφίες τους δεν είχαν δημοσιεύσει στα προσωπικά τους προφίλ στα social media. Την αρχή έκανε η Σιμώνη, με αφορμή τα γενέθλια του συντρόφου της. «Χρόνια σου πολλά αγάπη μου» του έγραψε και εκείνος της απάντησε με ένα emoticon με μία καρδιά.

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS