CELEBRITIESSHOWBIZΧριστιάνα Αριστοτέλους: «Δεν είχα κανέναν άνθρωπο στη ζωή μου, βίωσα την απόλυτη...

Χριστιάνα Αριστοτέλους: «Δεν είχα κανέναν άνθρωπο στη ζωή μου, βίωσα την απόλυτη μοναξιά»

Συνέντευξη στο περιοδικό Down Town και τον δημοσιογράφο Γιάννη Χατζηγεωργίου παραχώρησε η Χριστιάνα Αριστοέλους. Η «βασίλισσα» της κυπριακής τηλεόρασης επέστρεψε στο «θρόνο» της και τη φετινή τηλεοπτική σεζόν και -στα 39 της πια χρόνια, που γιόρτασε με το περιοδικό- μιλάει μεταξύ άλλων για τις μεγάλες αλλαγές της ζωής της, τον γάμο της και τις φιλίες.

Aπόσπασμα από τη συνέντευξη:

Διατηρείς ακόμη τις φιλίες των 19 σου χρόνων;

Όχι. Άλλωστε, δεν είχα και πολλές φιλίες στα 19 μου, κυρίως λόγω του ότι δούλευα από νωρίς. Επίσης, δεν επένδυα χρόνο στις φιλίες, στους ανθρώπους τότε, εν γένει. Κι ήρθε κάποτε η στιγμή που συνειδητοποίησα πως ήμουν τελείως μόνη, πως δεν είχα κανέναν άνθρωπο στη ζωή μου. Φαινομενικά, για κάποιους, ίσως να ήμουν στο επίκεντρο με τις δουλειές που έκανα και την προβολή αλλά, επί της ουσίας, ήμουν μια γυναίκα που επέστρεφε το βράδυ στο σπίτι της και δεν είχε έναν άνθρωπο για να τον πάρει ένα τηλέφωνο να του ξομολογηθεί πράγματα, να μοιραστεί, να συναισθανθεί. Άλλο ένα λάθος μου. Τα σαββατοκύριακα δε ήταν οι χειρότερές μου μέρες! Γιατί δεν είχα τη δουλειά. Γιατί ήμουν μόνη μέσα σε ένα διαμέρισμα με τον εαυτό μου. Βίωσα την απόλυτη μοναξιά και ξέρω πολύ καλά τι σημαίνει να μην έχεις έναν καλό φίλο στη ζωή σου, έναν άνθρωπο «δικό» σου -πέρα από την οικογένειά σου-, έναν άνθρωπο καρδιάς.

Διαβάστε επίσης: Συγκλονίζει η Χριστιάνα Αριστοτέλους για την αποβολή που είχε: «Είχα ακούσει την καρδούλα του, ήταν πολύ σκληρό»

Διαβάστε επίσης: Χριστιάνα Αριστοτέλους: «Θα ακουστεί σκληρό, αλλά στις περισσότερες σχέσεις μου, υπήρξα θύμα εκμετάλλευσης»

Διαβάστε επίσης: Χριστιάνα Αριστοτέλους: «Με τον Γιώργο κάποιες διαφορές μας θα μείνουν για πάντα “αγεφύρωτες”»

* Φωτογραφίες Μιχάλης Κυπριανού
Xristiana

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS