CELEBRITIESSHOWBIZH Αφροδίτη Γεωργίου επιστρέφει τηλεοπτικά! Σε αυτό το κανάλι "κλείδωσε"

H Αφροδίτη Γεωργίου επιστρέφει τηλεοπτικά! Σε αυτό το κανάλι “κλείδωσε”

Το κανάλι στο οποίο “κλείδωσε” και όλες οι πληροφορίες!

Η Αφροδίτη Γεωργίου μπορεί να διανύει την καλύτερη περίοδο σε προσωπικό επίπεδο, μιας και σύντομα θα φέρει στον κόσμο το δεύτερο μωράκι της, ωστόσο διανύει και την καλύτερη περίοδο  στα επαγγελματικά της, αφού επιστρέφει τηλεοπτικά με δική της εκπομπή το ερχόμενο φθινόπωρο!

Διαβάστε επίσης: Συγκινεί η Αφροδίτη Γεωργίου: «Αγαπώ τις ενέσεις μου, τους είμαι ευγνώμων» (βίντεο)

Συγκεκριμένα η γνωστή παρουσιάστρια αναλαμβάνει δική της εκπομπή στο ΡΙΚ και ανακοίνωσε τα ευχάριστα νέα το πρωί της Τρίτης (23/5) με μία φωτογραφία που ανέβασε στο προφίλ της στο Instagram στην οποία την βλέπουμε με τον Γενικό Διευθυντή του καναλιού Θανάση Τσώκο, τον Διευθυντή τηλεόρασης Έλμο Νεοκλέους και τη Λειτουργό Δημοσίων Σχέσεων Έλενα Μακρή.

Σύμφωνα με πληροφορίες του like.com.cy, πρόκειται για εβδομαδιαία εκπομπή και η συμφωνία μεταξύ των δυο πλευρών οριστικοποιήθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας (22/5), με την παρουσιάστρια φανερά ενθουσιασμένη για το νέο της επαγγελματικό βήμα.

Διαβάστε επίσης: Αφροδίτη Γεωργίου: Οι πρώτες δηλώσεις μετά την αποκάλυψη της εγκυμοσύνης της

Δείτε την ανάρτηση που έκανε:

Είναι επίσημο! Από το Φθινόπωρο θα τα λέμε ξανά τηλεοπτικά, στο ΡΙΚ Με μια εκπομπή που ταιριάζει γάντι στη φάση της ζωής μου Μαμάδες, μπαμπάδες, όσοι θέλετε παιδιά και όσοι τα αγαπάτε, έρχομαι με πολλές απορίες που θα λύσουμε παρέα για να απολαύσουμε το ταξίδι της γονεϊκότητας που είναι το πιο όμορφο αλλά και το πιο απαιτητικό Η ενημέρωση όμως είναι το Α και το Ω για να κάνουμε το καλύτερο μας. Στόχος της εκπομπής; Χαρούμενοι γονείς για να έχουμε και χαρούμενα παιδιά! Ανυπομονώ!

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS