ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

BEAUTY

CELEBRITIESSHOWBIZΚαρολίνα για Μπο: «Αν έμπαινε στο παιχνίδι, θα ήταν σαν θείο δώρο»...

Καρολίνα για Μπο: «Αν έμπαινε στο παιχνίδι, θα ήταν σαν θείο δώρο» (βίντεο)

Συνέντευξη στην εκπομπή «Πρωινό μας» και τον Χρήστο Λυσσέα παραχώρησε η Καρολίνα Καλύβα μετά την αποχώρησή της από το “Survivor all Star”. Η ίδια μεταξύ άλλων μίλησε για ο ειδύλλιο με τον Μάριο Πρίαμο, αλλά και για τον Μπο, με τον οποίο ήταν ζευγάρι πριν μπει στο ριάλιτι επιβίωσής.

Η Καρολίνα ξεκαθαρίζει για τη σχέση της με τον Μπο

«Με τον Μπο ήμασταν ένα μήνα περίπου μαζί, αλλά ήταν αρκετά έντονο. Τις τελευταίες ημέρες προβλήθηκε στα social. Ήξερα ότι ο Μπο θα με στηρίξει με κάποιον τρόπο, γιατί δεν το κρατήσαμε κρυφό. Ο Μπο έχει από τις καλύτερες καρδιές εκεί έξω. Δεν με ενόχλησε που ο Μπο δημοσιοποίησε τη σχέση μας. Ήταν κάτι που είχα δεχθεί και εγώ η ίδια από την αρχή. Είχαμε ανεβάσει φωτογραφία, ήμασταν δίπλα – δίπλα. Πολλοί άνθρωποι δεν το καταλαβαίνανε, αλλά οι δικοί μας άνθρωποι το γνώριζαν.

Διαβάστε επίσης: Η Καρολίνα αποκαλύπτει: Η γνωριμία με Μάριο Πρίαμο και οι «κρυφές» συναντήσεις τους (βίντεο)

Αν ο Μπο έμπαινε στο παιχνίδι θα ήταν σαν θείο δώρο, γιατί θα μπορούσα να του μιλήσω και να του ξεκαθαρίσω τα πράγματα. Ο Μπο πληγώθηκε 100%. Γνωρίζω πως είναι στενάχωρο και δεν αξίζει σε κανέναν να πληγώνεται έτσι, αλλά η ζωή τα έφερε έτσι. Είναι λογικό να έχει λήξει η σχέση μου με τον Μπο. Μόλις ακούσαμε την ανακοίνωση, το πρώτο πράγμα που σκέφτηκα ήταν πως ευτυχώς που το έμαθε όσο πιο γρήγορα γινόταν. Ήταν το άγχος μου μες στο παιχνίδι πως με κάποιον τρόπο πρέπει να περαστεί αυτή η πληροφορία στον Μπο και να μην με περιμένει. Όταν ο Μάριος είπε στον Μπο ότι θα με προσέχει το εννοούσε, αλλά στην πορεία δεν μπόρεσε να ελέγξει τα συναισθήματά του. Από όσο γνωρίζω ο Μπο και ο Μάριος είχαν φιλία. Όχι στενή, αλλά είχαν», είπε η Καρολίνα, ενώ όταν ρωτήθηκε αν θα συναντήσει τον Μπο όταν επιστρέψει στην Ελλάδα, προτίμησε να μην απαντήσει.

Διαβάστε επίσης: Η πρώτη αντίδραση Μπο και Ελευθερίας μετά το φιλί Καρολίνας – Πρίαμου

«Χαίρομαι που ο Μπο είπε πως δεν θα μου δώσει δεύτερη ευκαιρία, γιατί είναι ένας άνθρωπος που έχει τις καλύτερες καρδιές εκεί έξω και είναι τόσο αγαπητός και είναι νοήμων και λογικός, οπότε η παρεξήγηση λύνεται με το σωστό τρόπο», συνέχισε και απάντησε για το αυτοκίνητό της που είναι κάτω από το σπίτι του Μπο: «Ακόμα εκεί είναι; Τα πράγματά μου όλα δεν είναι στο Μπο, έχω το δικό μου σπίτι. Σίγουρα έχω κάποια πράγματα εκεί. Το αυτοκίνητό μου ήταν για πώληση για αυτό έχει το κλειδί εκεί. Πουλήθηκε».

«Δεν έδωσα τον Μπο στο έπαθλο επικοινωνίας. Δεν υπήρχε περίπτωση να το κάνω για να μάθουν όλοι τη σχέση μας. Δεν είχαμε μακροχρόνια σχέση για να είναι στο έπαθλο. Πρώτο ρόλο στο έπαθλο είχαν η οικογένεια και οι φίλοι», κατέληξε.

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS