CELEBRITIESSHOWBIZΚατερίνα Καινούργιου: Όταν έλεγε πως η Δανάη Μπάρκα δεν θα έκανε ποτέ...

Κατερίνα Καινούργιου: Όταν έλεγε πως η Δανάη Μπάρκα δεν θα έκανε ποτέ κάτι με τον πρώην της

Τα καυτά φιλιά της Δανάης Μπάρκα και του Φίλιππου Τσαγκρίδη σε νυχτερινό κέντρο διασκέδασης, έκαναν τον γύρου του διαδικτύου τις προηγούμενες μέρες και έχουν προκαλέσει πολλές αντιδράσεις στον κόσμο της lifestyle ειδησεογραφίας ωστόσο οι δυο παρουσιάστριες δεν έχουν σχολιάσει κάτι μέχρι στιγμής μέσα από της εκπομπή τους. 

Διαβάστε επίσης: Κατερίνα Καινούργιου: Η επικοινωνία με τον Φίλιππο Τσαγκρίδη μετά τα φιλιά με τη Δανάη Μπάρκα

Ένας χαμός επικρατούσε και στα social media με την παρουσιάστρια του “Πάμε Δανάη” να αναγκάζεται να απενεργοποιήσει την επιλογή να της κάνουν σχόλια κάτω από τις αναρτήσεις της στο Instagram.

Διαβάστε επίσης: Κατερίνα Καινούργιου: Ανέβασε σε stories τα φιλιά Μπάρκα-Τσαγκρίδη, μιλώντας για «εμετό»

Η παρουσιάστρια του Mega και ο γνωστός εφοπλιστής, τον τελευταίο μήνα έχουν βρεθεί αρκετές φορές στο επίκεντρο των media, με τους δυο τους ωστόσο να μην απαντούν για τα δημοσιεύματα που τους θέλουν να ζουν ένα ιδιαίτερο φλερτ. Βέβαια τα τρυφερά τετ α τετ σε γνωστό κλαμπ στο δεν άφησαν και πολλές αμφιβολίες.

Οι φήμες για το ότι μάλλον η Δανάη δεν είναι μόνο φίλη με τον Φίλιππο Τσαγκρίδη, κυκλοφορούσε εδώ και αρκετό καιρό και μάλιστα η Κατερίνα Καινούργιου, της οποίας είναι πρώην σύντροφος, σχολίασε τα συγκεκριμένα δημοσιεύματα και είχε δηλώσει τα εξής: 

Διαβάστε επίσης: Δανάη Μπάρκα – Φίλιππος Τσαγκρίδης: Τα “καυτά” φιλιά, η συνάντηση μετά με την Καινούργιου και το unfollow

«Ο πρώην σύντροφός μου γνώρισε τη Δανάη από εμένα, και τα παιδιά μια χαρά κάνανε παρέα, συμπαθιόντουσαν. Δεν μπορώ να πιστέψω ότι βγήκαν σε εκπομπές και υπονόησαν ότι κάτι συμβαίνει. Η Δανάη δεν θα έκανε ποτέ κάτι τέτοιο ή ο Φίλιππος. Φαντάζομαι. Κάνουν παρέα και έχουν κάθε δικαίωμα να κάνουν παρέα. Τα υπόλοιπα θέλω να πιστεύω ότι είναι φανταστικά σενάρια. Πιστεύω, αλλά τι να σας πω;».

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS