ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

BEAUTY NEWS

CELEBRITIESTVGNTM: H πρώτη αποχώρηση κύπριας, τα σκληρά σχόλια και τα κλάματα (βίντεο)

GNTM: H πρώτη αποχώρηση κύπριας, τα σκληρά σχόλια και τα κλάματα (βίντεο)

Ένα ακόμη επεισόδιο του GNTM παρακολουθήσαμε το βράδυ της Τρίτης στο οποίο είδαμε την πρώτη αποχώρηση κύπριας, μιας και στον διαγωνισμό φέτος υπάρχουν 7 κορίτσια από το νησί μας

Χθες guests κριτές ήταν οι Ευάγγελο Μπούση και Peter Dundas και είδαμε τα επίδοξα μοντέλα σε μία δοκιμασία που κλήθηκαν να περπατήσουν σε μια πασαρέλα 65 μέτρων για ένα φαντασμαγορικό fashion show φορώντας δημιουργίες του Peter Dundas.

Μετά την ολοκλήρωση της δοκιμασίας τα κορίτσια βρέθηκαν στο πλατό απέναντι από τους κριτές Βίκυ Καγιά, Τάσο Σοφρωνίου, Γιώργο Καράβα αλλά και τους καλεσμένους, για να κρίνουν τις φωτογραφίες τους, αλλά και την πασαρέλα τους.

Διαβάστε επίσης: GNTM 5: Τα 7 κορίτσια από τα 21 που μπήκαν στο σπίτι είναι εντυπωσιακές κύπριες!

Ένα μοντέλο όχι μόνο δεν ενθουσίασε την κριτική επιτροπή με την απόδοσή του, αλλά άκουσε από αυτούς και αρκετά σκληρά λόγια όπως το ότι δεν είναι μοντέλο, δεν θα την επέλεγαν για δουλειά.

Πρόκειται για την Έλενα Λυσάνδρου που είδε την πόρτα της εξόδου με την ίδια να μην περιμένει αυτό το αποτέλεσμα και να ξεσπά σε κλάματα.

Να σημειωθεί ότι σε δύο επεισόδια είδαμε τρεις αποχωρήσεις, αφού την Δευτέρα αποχώρησαν οικειοθελώς αποχώρησαν δυο κορίτσια, ενώ χθες Τρίτη η κριτική επιτροπή αποφάσισε να διώξει την Έλενα.

Διαβάστε επίσης: GNTM 5: Η διπλή οικειοθελής αποχώρηση, η ανακοίνωση και το σοκ των κριτών (βίντεο)

H στιγμή που ανακοινώθηκε ποιο μοντέλο θα αποχωρήσει: 

Η σκληρή κριτική που δέχθηκε λίγο πριν ανακοινωθεί η αποχώρηση:

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS