ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

BEAUTY NEWS

CELEBRITIESTVGNTM: Έβελυν, το τρανς μοντέλο από την Κύπρο που ενθουσίασε τους κριτές!...

GNTM: Έβελυν, το τρανς μοντέλο από την Κύπρο που ενθουσίασε τους κριτές! (βίντεο)

Η Έβελυν ονειρεύεται να κατακτήσει τον κόσμο της μόδας και κυνηγάει το όνειρό της γι’ αυτό και δήλωσε συμμετοχή στο GNTM 5. Οι οντισιόν συνεχίστηκαν στο χθεσινό επεισόδιο και αρκετά μοντέλα κατάφεραν να περάσουν στην επόμενη φάση, μεταξύ αυτών και μια τρανς γυναίκα από την Κύπρο.

Διαβάστε επίσης: GNTM: Έξαλλη η Σοφία Χατζηπαντελή μετά από καβγά με τους κριτές για την 18χρονη Ειρήνη από Κύπρο (βίντεο)

Η 28χρονη Έβελυν, μίλησε μεταξύ άλλων για τις δυσκολίες που έχει βιώσει και συγκίνησε όλους τους κριτές. «Όπως καταλαβαίνεται, είμαι τρανς γυναίκα. Και δυστυχώς άργησα πάρα πολύ να γίνω τρανς επειδή είχα κάποια θέματα με τους γιατρούς, με φίλους που μου το έπαιζαν φίλοι, πέρασα βάσανα, πέρασα πολλά, αλλά μέσα από αυτό δημιουργήθηκα εγώ. Δυστυχώς ή ευτυχώς, είχα πάρα πολλή σκληρότητα στην αποδοχή του φύλου ως trans κι άργησα πολύ να αρχίσω να εκφράζομαι. Έχει έξι μήνες που ξεκίνησα την ορμονοθεραπεία. Εννοείται και είμαι περήφανη γι’ αυτό που είμαι. Και είμαι εδώ για να σταθώ και να δείξω στον κόσμο ότι μπορώ. Είμαι περήφανη για αυτό που είμαι. Είχα φάει απορρίψεις και έχω πολύ άσχημα βιώματα κι έκανα ψυχολογική ζημιά στον εαυτό μου. Έχω χάσει την πίστη μου» είπε αρχικά.

Διαβάστε επίσης: GNTM: Η 18χρονη κύπρια που ξετρέλανε τον Καράβα και πήρε την wild card!

Οι κριτές συγκινήθηκαν με την ιστορία της  ενώ ενθουσιάστηκαν και με την εξωτερική της εμφάνιση. Mάλιστα, όταν φόρεσε το κόκκινο μαγιό της της έδωσαν και οι 4 τα πολυπόθητα «ναι».

Δείτε όλα όσα έγιναν στο πιο κάτω βίντεο: 

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS