CELEBRITIESTVGNTM: Έξαλλη η Σοφία Χατζηπαντελή μετά από καβγά με τους κριτές για...

GNTM: Έξαλλη η Σοφία Χατζηπαντελή μετά από καβγά με τους κριτές για την 18χρονη Ειρήνη από Κύπρο (βίντεο)

Ο πρώτος επεισοδιακός καβγάς των κριτών είναι γεγονός και αφορμή η 18χρονη Ειρήνη από την Κύπρο.

Έξαλλη για ακόμη μία φορά είδαμε στο χθεσινό επεισόδιο του GNTM 5 την Σοφία Χατζηπαντελή η οποία μάλιστα αποχώρησε εκνευρισμένη από το πλατό. Αφορμή ήταν ένα 18χρονο κορίτσι από την Κύπρο το οποίο συγκίνησε τους υπόλοιπους κριτές με την ιστορία της.

Η Σοφία, είναι αδιαμφισβήτητα η πιο πολυσυζητημένη κριτής του φετινού κύκλου του GNTM το μοντέλο με καταγωγή από την Κύπρο και την Αγγλιά, που για ακόμη μία φορά πρωταγωνίστησε στο χθεσινό επεισόδιο.

Συγκεκριμένα χθες παρακολουθήσαμε την 3η οντισιόν των κοριτσιών και σε αυτήν εμφανίστηκε και  18χρονη Ειρήνη από την Κύπρο η οποία ασχολείται με τον αθλητισμό αλλά λατρεύει το μόντελινγκ. 

Διαβάστε επίσης: Xαμός στο GNTM: Έξαλλη η Σοφία Χατζηπαντελή, έδιωξε Γιώτα Κουφαλίδου και Μύριαμ Γεροκώστα

Μια συγκινητική στιγμή ήταν όταν ανέφερε στους κριτές τους τελευταίους 8 μήνες βιώνει ένα μεγάλο πένθος, αφού έχασε τον πατέρα της από κορωνοϊό. Σε κάποια στιγμή την είδαμε να λυγίζει καθώς μιλούσε για αυτόν με την Βίκυ Καγιά να πηγαίνει και να την αγκαλιάζει. 

Τελικά, η 18χρονη πέρασε με τρία «ναι» και ένα «όχι» από τη Σοφία Χατζηπαντελή η οποία στη συνέχεια έξαλλη αποχώρησε από το πλατό αφού ξέσπασε άγριος καβγάς, αφού η ίδια διαφώνησε έντονα με τα σχόλια που άκουσε για τη διαγωνιζόμενη.

Διαβάστε επίσης: GNTM: Η 18χρονη κύπρια που ξετρέλανε τον Καράβα και πήρε την wild card!

Αυτό που εξόργισε την Σοφία, ήταν όταν ο Τάσος Σοφρωνίου χαρακτήρισε την 18χρονη με καταγωγή από την Κύπρο «native America». Στο τέλος είδαμε τον Γιώργο Καράβα και τον Τάσο Σοφρωνίου να αποχωρούν από το πλατό φανερά ενοχλημένοι με τη στάση της και τηνΒίκυ Καγιά να προσπαθεί να την ηρεμήσει.

Δείτε την audition της Ειρήνης από την Κύπρο: 

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS